Engin sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 17:14

Bir yıl önce 3A Mobilya'dan özel ölçülerde chester koltuk takımı yaptırdım. Kısa sürede teslim edildi. Teslimattan bir hafta sonra bir düğmesi koptu ve mağaza sahibi Nezih Bey ile iletişime geçtim. Bana Japon yapıştırıcısı kullanarak düzeltebileceğimi belirtti. Koltuk süngerlerinde bir çıkıntı fark ettim ve kılıfları çıkardığımda, süngerlerin girintili, çıkıntılı, engebeli ve birbirinden ayrılmış şekilde yamalı olduğunu gördüm. Nezih Bey ile tekrar iletişime geçtim ve ürünlerinin arkasında olduklarını, mağazaya götürmem gerektiğini söylediler. Süngerleri mağazaya götürdüğümde atölyenin kapalı olduğunu öğrendim ve herhangi bir çözüm sunulmadı. Ayrıca koltuğum gıcırdıyor ve oturup kalkarken havaya kalkıyor, kumaşı da gevşemişti. Usta gönderileceği söylendi ve belirli bir ücret karşılığında bunu kabul ettim, ancak usta gönderilmedi. Ürünlerin arkasında durulmadığını ve süngerlerin parça parça kullanıldığını gördüm. Orta sert sünger tercih etmeme rağmen, süngerlerin bazıları yumuşak, bazıları orta sert ve her biri farklı kalitede. Koltuk kullanımı sırasında ciddi bir gıcırdama problemi var ve koltuk havaya kalkıyor. Bu durumları dile getirdiğimde, 'Yattınız mı, kalktınız mı, ben nereden bilebilirim?' gibi yanıtlar aldım ve sorunlarım çözülmedi.

25 Mart 2024 12:51 (Şikayetten 6 gün sonra)
25 Mart 2024 14:17

Ürünü alalı henüz 15 ay oldu ve faturamıda buraya ekledim. 3,5 sene derken esnaflığınız ortaya çıktı. Ayrıca insanlar kilosuna göre mi koltuk alıyorlar sizden bu ne 105 kilo terimi kullanarak . Zaten bu yazışmaları tüm kullanıcılar okuyor.   Ayrıca 850 TL yi de kabul etik zaten ama ne telefonları açan sizsiniz ne de WhatsApp tan cevap veren sizsiniz. Tüm bunlara rağmen ne denli bir marka olduğunuz şu an ortada. Koltuğu alalı 15 ay olmuş ve 5-6 ay önce iletişime geçmeye çalışmışız ama siz 3,5 sene diyorsunuz. Ne kadar ayıp ve ne kadar utanç verici bir firma olduğunuz ortada, sizi mahkemeye veriyoruz, bundan sonra orada görüşmek üzere.

25 Mart 2024 16:29

Ben N*** hanımın eşiyim ve yazan benim. Ayrıca N*** bey, farkındaysanız biz süngerlerin parça parça olduğundan, dokusundan yumuşaklığından bahsederken siz konuyu fiziksel ve kişiselleştirerek ürününüz ayıbınızı kabul etmiş oluyorsunuz zaten. Ayrıca koltuklarınıza o zaman 60 kg 2 kişi oturamayacak kalitede yapmış olduğunuzun da altını çok güzel çizmiş oldunuz.

30 Mart 2024 09:33
31 Mart 2024 14:23

Öncelikle bir önceki bize yalancı diye hitap ettiğiniz yazışmadan sonra şimdi çok farklı bir üslup ile cevaplıyorsunuz, burada şapkayı çıkarıp önünüze koyun. Bize yalancı dediniz, kilomuz ile dalga geçtiniz sonrasında biz yalan söylemediğimizi belgeler ile ispat ederek size cevap verince nazarlık oldu diye Çark ediyorsunuz. Ayrıca kilo ile ilgili eşime ithamlarda bulunuyorsunuz. Biz size koltuğun kasasında sorun olduğunu, minderlerin parçalar halinde yapıştırılmış olduğunu yapılan koltuğun hatalı olduğunu söylüyoruz siz bize neler diyorsunuz? Ayrıca minderler için sizinle telefonda görüştük ve bize hafta içi gelin dediniz ve bizde hafta içi geldik zaten neden halen hafta sonu geliyorsunuz diye yalan beyanda bulunuyorsunuz? İletişim sorununu size yüklemiyoruz biz size ulaşmaya çalıştığımızda birinci olarak eşime telefonda çirkin ithamlarda bulunmuşsunuz ( koltuğun üzerinde kim bilir ne yaptınız ) ikincisi sonradan aradığımızda telefonları açmadınız ve dönüş de yapmadınız. Hafta içi yerinizi ziyaret ettiğimiz de çalışanınız M*** Ö*** bey ile görüşmüştük. Siz işyerinde yoktunuz bizimle M*** ö*** bey ilgilendi ve eşim o an sizi aramış durumu size izah etmiş sizde ithamlarınıza devam etmişsiniz. Daha sonrasında M*** Ö*** bey bize WhatsApp üzerinden 800 TL ödemeniz olacak dediği zaman bizde kendisini hemen arayıp kabul ettiğimizi ustayı hemen göndermesini ve konunun bir an önce de kapanmasını rica ettik. Biz 800 TL yi kabul beyan etmezsek ustayı göndermediğiniz için WhatsApp tan " Ustayı ne zaman göndereceksiniz " diye neden yazalım? Ne dönüş yapan oldu ne gelen oldu ne ilgilenen oldu, 33 yıllık firmayız diyorsunuz müşterilerinize yalan hitaplarda bulunuyorsunuz. Sizden aldığımız chester koltukları başka bir ustayı evimize çağırarak ona da gösterdik. İskeletinde problem olduğunu, döşemede ciddi problem olduğunu, zaten minderlerin ek parça parça süngerlerden yapılarak işçiliğin kalitesiz olduğunu bize beyan etti. Bu hafta avukatlarımız aracılığı ile savcılığa şikayette bulunarak bilirkişi raporu ile birlikte mahkemeye vereceğiz sizi. Nezaketten de bilginiz olsun diye söylüyorum size.

20 Kasım 2023 13:33
Regaip sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 01:07
Derya sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 21:40
Aldığım Koltuklar Hatalı, Sorunlar Çözülmedi Ve Müşteri Hizmeti Yetersiz
Meral sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 11:17