Zurich Sigorta Kaza Süreci Çok Sıkıntılı

22 Kasım 2023 12:33

30/10/20023 tarihinde aracımla bir kazaya karıştım. ( Poliçe numarası: 26168866, Hasar dosya numarası: 979793 ) Karşı taraftaki sürücü %100 kusurlu bulundu, trafik tespit tutanağımı ve evrakları ve aracı servise teslim ettim. Aracımın pert olma ihtimali (bakın pert değil ancak tamirde başlamıyor araç 22 gündür sadece serviste yatıyor) olduğu belirtildi ve ekspertiz raporuna göre hareket edileceği servis tarafından söylendi ( servis diyorum çünkü zurich sigortadan bir kez dahi aranıp süreç hakkında bilgilendirilmedim.) İkame araç için sigorta firmasını 2 kez aradım Ekspertiz firmaya topu attılar ve bende onları aradım. Onlarda raporu sigorta firmasına gönderdiklerini söylediler. Kazanın üzerinden 22 gün geçti ne arayan var ne soran var. 22 gündür araçsızım malı Müşavirlik yapmaktayım sözleşmeli firmalarıma gitmem gerekiyor ya araç kiralıyorum ya taksi tutuyorum. Araç ile ilgili pert kararı çıksa ve ikame araç verilmese hadi anlayacağım ancak pert ihtimali sebebi ile verilmemesi nedir? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ya araç daha sonra pert edilmez ve tamire yönlendirilirse aradaki araçsız 22 günün bana maliyeti ne olacak. Ya dosyamı çabuk sonuçlandırın ve rayiç bedel üzerinden aracımın parasını verin ya da bana ikame araç temininde bulunun. Böyle süreci uzatmak sadece sigortalı olarak beni mağdur etmekte 2 yıldır tarafınıza sigorta yaptırmakta idim ancak bin pişman oldum her şey Kaza yapana kadarmış ki kazada suçum olmamasına rağmen.

22 Kasım 2023 13:06 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

22 Kasım 2023 17:04

Sayın Sigortalımız, 22.11.2023 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

05 Aralık 2023 15:25

Evet 22.11.2023 de arkadaşlar sağ olsun bilgilendirdiler aracı perte ayırdılar. Ancak bu seferde ödeme için arayan soran yok. Bu süreç ne kadar sürecek araçsız kaldım tam 35 gün oldu kazadan bu yana. Bir önce ödememi gerçekleştirin lütfen acil araç almam lazım. Devamlı araç kiralıyorum.

18 Aralık 2023 09:37

Bugün 48. Gün kazadan sonra daha ne kadar sürecek acaba 43. Günde düşük bir teklif le gelindi halen sonuç yok.

04 Ocak 2024 09:58

65. Gün.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta İle İletişim Sorunları Ve Mağduriyet

08 Nisan 2025 13:03

Sigorta Şirketi Mağduriyeti: Pert Araç İçin 28 Günlük Bekleyiş

06 Mart 2025 16:31
sigorta-sirketi-magduriyeti-pert-arac-icin-28-gunluk-bekleyis-1.docx
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta'nın İkame Araç Süresi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Aralık 2024 10:37
Zurich Sigorta'nın İkame Araç Süresi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kaza Sonrası Zurich Sigorta'nın Uzayan Pert Ve Ödeme Süreci Mağduriyeti

11 Haziran 2025 15:06
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 11:57