Fatih sonuçtan çok memnun

ZES Şarj İstasyonları ZES Hatalı Fatura Düzenliyor, Lütfen Şarj Faturalarınızı Kontrol Edin

04 Eylül 2024 08:50
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Sıkıntı geç de olsa çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim”

20 Temmuz 'da Eskişehir Parktürk Vardar'da bulunan ZES - ac Type-2 şarj istasyonundan şarj hizmeti satın aldım.
Aracım 2,5 saat süre şarjda kaldı. Togg marka aracımın batarya kapasitesi 88,5 Kwh olmasına rağmen, bana 146,495' Kwh' lik yani 950,75 TL karşılığı fatura düzenlendiğini fark ettim.

Aynı gün ZES müşteri hizmetlerini arayıp, aracımın batarya kapasitesinden fazla şarj faturasının düzenlendiğini ve 2,5 saatlik süre içinde ac Type-2 şarj istasyonunun böyle bir kapasite ile şarj edemeyeceğini beyan ettim. Müşteri temsilcisi hatalı bir durum olduğunu, hata inceleme kaydı açacağını beyan etti.

20 Temmuz'dan itibaren geçen yaklaşık 45 gün içinde ZES'i 2 kez arayıp, bir şikayet maili yazmama rağmen tarafıma hala dönüş yapmadılar.

Hatanın acilen kontrol edilmesinin ve faturanın düzeltilmesini talep ediyorum.

04 Eylül 2024 20:33 (Şikayetten 11 saat sonra)
Fatih
Fatih
15 Eylül 2024 11:35

Sıkıntı geç de olsa çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

ZES Şarj İstasyonunda Düşük Hız Ve Yanlış Faturalandırma Mağduriyeti

22 Eylül 2025 15:27
zes-sarj-istasyonunda-dusuk-hiz-ve-yanlis-faturalandirma-magduriyeti-1.jpg
Levent sonuçtan çok memnun

Şarj İstasyonunda Fazla Enerji Tahsilatı Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsızlık

02 Kasım 2025 13:10
"Hesaplamalarıma göre fazla alınan bedelin iadesi için ZES şarj Zorlu Enerji şirketine teşekkür ederim. Özellikle sadece benim değil diğer hizmet alacak müşterilerinin de aynı problemler ile karşılaşmaması adına yaklaşımlarını beğendim."
sarj-istasyonunda-fazla-enerji-tahsilati-ve-musteri-hizmetlerinden-yanitsizlik-2.jpg
Tamer sonuçtan memnun değil

ZES Şarj İstasyonunda Soket Yandı, Masraflarım Karşılanmadı Mağdur Oldum