Zen Pırlanta Yüzük Parlatma Fiyaskosu

10 Eylül 2023 22:16

Zen Pırlantadan daha önceki yıllarda eşime almış olduğum Baget pırlanta yüzüğü 05.08.2023 günü ücretsiz olarak parlatılması için Kayseri Forum AVM de bulunan Zen Pırlanta mağazasına teslim ettik. Yüzüğü kontrol ederek 2 hafta içerisinde temizlenip geleceğini söylediler (teslim tarihi 18.08.2023). Yaklaşık 3 hafta sonra telefonla arayarak yüzükteki pırlantanın kırılmış olduğunu ve değişmesi gerektiğini 400 TL ödemesi olduğunu söylediler, ben yüzükte Herhangi bir hasar olmadığını söyledim ama yüzüğün bu şekilde temizlenip gönderilmesi durumunda taşının düşebileceğini söylediler bende mecburen ödemeyi kabul ettim. 01.09.2023 tarihinde tekrar beni arayarak yüzüğün kasasının hasarlı olduğunu ve yeniden imal edileceğini mağazaya giderek ödeme yapmamı söylediler. Bu tarihte mağazaya giderek 400 TL ödeme yaptım. Yüzüğün adresime kargo ile teslim edileceğini söylediler ancak gelen giden yok. 35 gündür oyalanıyoruz.

14 Eylül 2023 08:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Değerli vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz bildirimle ilgili olarak, gerekli araştırma sağlanacak ve en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Zen Pırlanta

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Ölçü Değişikliği Ücret Mağduriyeti

15 Ağustos 2024 12:15
Zen Pırlanta Ölçü Değişikliği Ücret Mağduriyeti

Zen Pırlanta Yüzük Mağduriyeti Hakkında

23 Mayıs 2024 21:13
Zen Pırlanta Yüzük Mağduriyeti Hakkında
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Ayıplı Mal Satmaktadır

27 Ağustos 2024 12:39
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 14:31
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta'nın Garanti Vaadi Ve Sürekli Düşen Taşlar!

13 Mart 09:02