Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Aldığım Bileklik İlk Gün Koptu Ve Tamir Edilmiş Olarak Geri Verildi

27 Ağustos 2024 22:12

Eşime doğum gününde Zen Pırlanta Optimum şubesi'nden aldığım su yolu bileklik daha ilk gün koptu. Ürünü alıp şubeye götürdüm. Yeniden yapılıp teslim edileceği söylendi. Bir hafta sonra ürünün hazır olduğu, alabileceğim dendi. Ürünü Zen Pırlanta'ya inanıp aldık. Orada en az 3-5 defa bizim için yeniden yapıldığı söylendi. Daha sonra eve gelip kontrol ettiğimizde ürünün tamir edildiğini fark ettik. Lehim izleri vardı. Zen Pırlanta Optimum şubesinde çalışanlar yalan söyleyip bize tamir edilmiş ürünü geri vermişler. Daha sonra yurt dışına çıktığımdan dolayı ürünü kardeşime geri verip değiştirmesini söyledim. Ona da işte bir yanlışlık olmuş gibi laflar söyleyip yeniden yapılacağını söylemişler. İki hafta sonra ürününüz hazır, yeniden yapıldı denildi. Kardeşim ilgili şubeye gittiğinde ürünün tekrar tamir edildiğini fark etmiş. Çalışanlar yine ürün sizin için yeniden yapıldı diyerek yalan söylemişler. Ürünü kontrol ettiklerinde tamir olduğunu anlamışlar. Daha sonra kardeşime, Çin'de yapılan iki bileklik vardı. Bu onlardan biri, o yüzden tamir edilmiş gibi saçma sapan cevaplar vermişler. Siz bu ürünü satarken bunu bilmiyor muydunuz? Bu ürün dışarıda kopsaydı kim ödeyecekti bu parayı? Resmen paramızla rezil olduk. Yalan söyleyerek ne yapmaya çalışıldığını hala anlamış değilim.

29 Ağustos 2024 09:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ece sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2024 20:11
"Ürünümü tekrardan üretip yeni ürün gönderileceği bilgisi paylaşıldı. Zen ekibine teşekkür ediyorum ilgileri için. Müşteri memnuniyeti budur."

29 Aralık 2024 21:50

Zen Pırlanta Yanlış Ürün Ve Kötü Hizmet Deneyimi