Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 10:31

Dün Park Afyon'daki yves rosher mağazasından bir güneş kremi satın aldım. Ürünü elimde denedik, yüzümde deneyemedik makyaj olduğu için mağazadaki çalışana da defalarca sordum bir sorun çıkmaz değil mi güneş kreminde diye çünkü her cilt yapısına uygun olmuyor. Sonrasında eve gelip güneş kremini denediğimde yüzümde pul pul döküldüğünü gördüm ve ürünü kullanamayacağım. Açılmış ürünlerin iadesini kabul etmediklerini söylediler. Defalarca sormama rağmen güneş kremi de herhangi bir sıkıntı çıkmaz dendi. Bu durumda mağdur olan benim ve mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini istiyorum. Ürünün iade veya değişimini talep ediyorum.

07 Haziran 2024 11:05 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Hatice
Hatice

Bu ürünü bende kullanıyorum fakat bu vücut için uygun yüz için başka bir güneş kremi vermişlerdi bana.

Yağmur
Yağmur

Bana da hem yüz hem vücut için uygun olduğunu söyleyip sattılar ama hiç memnun kalmadım maalesef

Yves Rocher Güneş Kremi Pul Pul Oldu

10 Mart 2024 14:48
Yves Rocher Güneş Kremi Pul Pul Oldu
Zynp sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 13:01
Yves Rocher Alışveriş Sonrası Yaşadığım Sıkıntı
Özgül sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 00:08
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim müşteri hizmetleri Gökçe hanım hanım ve Novaland mağaza ekibine"
Güneş Kremi Cildimi Beyazlattı, İade Kabul Edilmedi

Yves Rocher Kategorileri