Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
06 Haziran 2024 14:38

Merhaba, öncelikle ürünlerinizin içeriği vegan olduğundan ve hayvanlar üzerinde deneyler yapmadığınızdan dolayı markanıza ikinci şansı vermeme rağmen sonuçlar değişmedi. Yeşil serisi Pure Menthe maske, Elixir Botanique güneş kremi, Lifting Vegetal serum ve Hydra Vegetal serum hiçbirinden sonuç alamadım. Üstelik hepsi yüzümden patır patır soyularak kirli bir his bıraktığı gibi, üstüne bir de sivilcelenme yaptı. Fiyatları malumunuz, ben para iadesi talep ediyorum.

06 Haziran 2024 17:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

08 Haziran 2024 16:10

Büşra
Büşra

Şu serum benim cildimi bozdu iade özür hiçbir şey yapmadılar ürünün yüzde ellisini kullanmısımda bilmem ne eşimse birlikte kullandım çabuk bitti olamazmı soyuldu yüzüm kurudu

03 Ağustos 2024 15:53
Arzu sonuçtan çok memnun

Yves Rocher Sebo Pure Vegetal Serisi Cildimde Sorun Yarattı

01 Nisan 2025 01:55
"Yves Rocher markasına ve özellikle sürecimle ilgilenen Gökçe Hanım’a çok teşekkür ederim. Şikayetimle yakından ilgilenmeleri ve çözüm odaklı yaklaşımları beni gerçekten mutlu etti. Müşterisine değer veren bir marka olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Teşekkürler!"
Yves Rocher Sebo Pure Vegetal Serisi Cildimde Sorun Yarattı

Yves Rocher Kategorileri