Yves Rocher Ürünleri Bitkisel Mi?

Yves Rocher Ürünleri Bitkisel Mi?
27 Mayıs 2024 21:50

Yves Rocher markasından yüz temizleme jeli, nem bombası maskesi ve birkaç ürün satın aldım. Yıllar önce de bende alerjik reaksiyonlar göstermesine rağmen bir kez daha şans vermek istedim ama maalesef yine alerjik reaksiyon oluştu. Bunun üzerine aldığım yere gösterdim, müşteri hizmetleriyle görüşmem gerektiğini söylediler. Neyse, görüşme sağladım, uzun uğraşlar sonucu mailim gitti sonrasında iadem kabul edildi. Gittim mağazaya, bir seferde karttan aldığım için iade yapamadılar. Zaten çok bilgileri de yoktu, neden karta iade yapamadığını sonrasında bana gider pusulası verdi. Genel merkeze yollayacağını, oradan da iade olacağını söyledi. Yolladı, benim anlayamadığım şey zaten mağdur olan benim. Baktın olmadı, nakit iade yap, yolla. Niye beni bu kadar uğraştırdın? Mağdur olan benim, senin beni memnun etmen gerekirken her şeyi zorlaştırdılar. Artık oradan bir şey almayacağım ve hemen iademin olmasını talep ediyorum. Benim mağduriyetime çözüm istiyorum. Bu kadar kurumsal bir firmanın böylesine acemice davranıp müşterisini böylesine memnuniyetsiz bırakması üzücü bir durum.

28 Mayıs 2024 11:32 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

03 Kasım 2023 12:46
Yves Rocher Yüz Temizle Jeli Alerjik Reaksiyon Gösterdi
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 03:02
Yves Rocher Sivilce Bile Çıkmayan Yüzümü Egzama Gibi Yaptı!
Melike sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 15:54
Yves Rocher Alerjik Tepkime Sonrası Suratım Pancar Gibi
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Şampuanları Sağlık Sorunlarına Yol Açtı

24 Ocak 2025 17:41