16 Mart 2024 03:0212.196

Yves Rocher markasına güvenerek birçok ürün satın aldım; ancak cilt sağlığımı kaybettim. Ücret iadesi talep ediyorum. Cildimi mahvettiniz; asla sivilce çıkmayan cildim kızardı, egzama benzeri bir durum oluştu. Pütürlü ve lekeli bir hale geldi. Taksim mağazasının çalışanlarının önerisiyle bu ürünleri kullanmaya başladım ve on gün boyunca düzenli olarak kullandım. İki gündür yüzümün bu halde olmasına inanamıyorum; ürünler sadece reklamdan ibaretmiş. Serum, peeling, yüz yıkama jeli, BB krem, duş jeli, vücut kremi, şampuan gibi birçok ürün aldım ve maalesef hayal kırıklığına uğradım. Yalnızca vücut kremi ve duş jeli fena değil. Doktora başvuracağım çünkü yüzüm mahvoldu. Böyle bir durumla daha önce hiç karşılaşmadım ve aldıkları parayı hak etmiyorlar. Ürünler yüzümü nemlendirmek yerine kuruttu ve bariyerini bozdu.

16 Mart 2024 16:44 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 18:06
Eki aç

Kesinlikle bu markayı asla kullanmayacağım giderim market ürünü alırım daha iyi. Ürünün içinin fotoğrafını istediler 4-5 gün kullandım sabah aksam yüzde ellisini kullanmışsınız iade onaylamıyoruz dediler cildim mahvoldu her karışı kızarık pul pul bir daha kapısından girmem müşteri memnuniyeti sıfır bebek gibi cildim vardı yaşlı cildi gibi oldu hakkımı helal etmiyorum ayıptır ya mağduriyetim ortada insan bari değişim verir üyeliğimi silin derhal sizin markanızı ölsem de tercih etmeyeceğim herkesi de uyaracağım çevremde

19 Mart 2024 18:32
Eki aç

Yüzümün haline bak yüzde 35 inide kullansam aynı olacaktı yüzde 75 inide bahane arkadaşlar kesinlikle uzak durum bedelini ağır ödersiniz yüzümün bariyerini bozdu 4/5 gün sabah akşam sürdüm

Gözde
11 Aralık 2024 00:2814.424

"Ürünümün iadesi kabul edildi ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim"

Yves Rocher Ürünleri Cildimi Mahvetti: Para İadesi Talep Ediyorum

Yves Rocher Ürünleri Cildimde Sivilce Sorunu Oluşturdu, İade Talebime Yanıt Alamıyorum

Sibel
16 Eylül 2025 09:341.453

"Süreç çok başarılıydı. Teşekkürler..."

Yves Rocher Ürünleri Bitkisel Mi?

Semine
27 Mayıs 2024 21:503.106

Yves Rocher markasından yüz temizleme jeli, nem bombası maskesi ve birkaç ürün satın aldım. Yıllar önce de bende alerjik...

Yves Rocher Ürünleri Bitkisel Mi?

Yves RocherYüz Yıkama Jeli  Yüzde Tahriş Ve Kızarıklık Yaptı!

Yves RocherYüzYıkama Jeli  Yüzde Tahriş Ve Kızarıklık Yaptı!

Duru
Yves Rocher Bozuk Gibi Ürünleri

Yves Rocher BozukGibi Ürünleri

Merve
Yves Rocher Yüzümü Berbat Etti, Tüketici Hakları'na Gideceğim!

Yves RocherYüzümü Berbat Etti, Tüketici Hakları'na Gideceğim!

Selin

Öne ÇıkanKonular