Meltem sonucu yetersiz buldu

12 Temmuz 2024 12:57

Yves kök hücre bakımı serumu aldım 31.05.2024 tarihinde. Aldığım günün gecesi ürünü temiz cildime uyguladım, sabah uyandığımda cildim bu hale geldi. Şikayet merkezine hemen kayıt açtım, iadeyi onayladılar. İki buçuk ay oldu. Şubelerdeki pos cihazında Yapı Kredi yüklü değilmiş, paramı şubeden iade almaya çalıştım ki çağrı merkezinin yönlendirdiği yerlere gittim, olmadığını söylediler. Bölge müdürünün haberi olduğunu, yapabilecekleri bir şey olmadığını ilettiler. Kurumsallıktan bihaberler. Hem cildim mahvoldu hem paramı rehin aldılar. Bir daha kulak pamuğu bile almam, yaşadığım en kötü deneyim buydu hayatımda @Yves Rocher Yves Rocher kök hücre.

13 Temmuz 2024 11:06 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Berna sonuçtan hiç memnun değil

Yüz Kremi Sonrası Oluşan Beyaz İplikçikler Ve İade Talebine Ret

20 Ağustos 2025 17:22
Seçil sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2024 12:25
"Firma ürünün iadesini kabul etti ve istediğim farklı ürünler ile değiştirdi. İlginiz için teşekkür ederim."
Yves Rocher Markası Müşteri Memnuniyetsizliği
Sare sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 14:26
Yves Rocher Kategorileri