Özlem sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo'nun Doğru Düzgün Çalışmayan Kontrol Sende Uygulaması

09 Ağustos 2024 20:01

Yurtiçi Kargo, Kontrol sende uygulamasının sadece “teslimat noktasından alacağım” sekmesinin Aktif olması, “istediğim tarihte gelsin” sekmesinin aktif olmaması yani seçim “yapılamaması” sebebiyle kargo dağıtımının yapılacağı Sancaktepe Ortadağ şubesini aradım. Teslimatın yapılacağı gün evde olamayacağımı ertesi gün teslimatın yapılmasını istediğimi belirttim. Görüşmeyi yaptığım görevli bayan beni telefonda bekletip şubedeki diğer görevlilere de sorarak ertesi gün kargoyu getirebileceklerini söyledi. Buna rağmen evde olmadığım gün inadına adresime ürünü getirip yan binadaki terziye bırakarak teslimatı yapmış bulunmaktadırlar. Üstelik kargomun teslimata çıkarıldığına dair mesajı alır almaz, teslimat yapılmadan önce kargo firmasını yeniden aradım. Hastanede olduğumu bir önceki gün şubelerini aradığımı kargomun ertesi gün geleceğine dair mutabık kaldığımızı, kargo henüz adresime ulaşmamışken teslimatı yapacak olan görevliyi arayarak bilgi vermelerini rica ettim. Telefonda görüştüğüm Beyefendi kargo takip numarasını dahi istemeden adres bilgimi hatırlayarak yardımcı olacağını söyledi. Bana konu ile ilgili sürekli yarımcı olacaklarını söylemelerine rağmen dalga geçer gibi kargoyu hastanede olduğum gün kapıma getirdiler. Üstelik beni telefonla arayarak teslimat yapılacağını söyleyen Bey’e durumu anlatmaya çalıştığımda “o iş öyle olmuyor Hanım Efendiyle” başlayan çirkin bir üslup ile karşı karşıya kaldım. Kargo firması kendi sistemlerinden kaynaklanan hatanın bedelini müşteriye ödetmektedir.

28 Ekim 2024 16:18 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sn. Özlem Y. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Pelin sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2024 20:40
"Sorun hızlı giderildi teşekkürler"
Ali sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 14:49
"Teşekkürler"
Can sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 16:09
"İlgilerine teşekkür ederim"
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:02

Yurtiçi Kargo Kategorileri