Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Yön AVM Para İadesi Yapmıyor

Nilgün
25 Eylül 2023 10:33

Taksit ödediğim Çanakkale merkez Yön AVM isimli firmanın IBAN hesabına 1000 TL fazla para yatırdım yanlışlıkla. Ve paramı geri alamıyorum. Bana ödediğiniz tutar kalan borcunuz olan 298 TL den düşülecek ve kalan miktar iade edilmeyecek ve ürün almanız gerekecektir diye söylendi muhasebe departmanı tarafından. Ben zaten taksitimi ödemişim birincisi neden kalan taksitlerim talebim dışında kapatılıyor. İkincisi ve asla doğru bulmadığım durum neden kalan paranın iadesi olmadan ürün almaya zorlanıyorum? Ben para iadesi diye ısrar edince bana genel merkezle görüşün denildi fakat genel merkezi defalarca aramama rağmen bekleyenler arasında bana 1.sırayı verip gün için de dakikalarca telefonda bekletiyorlar bir türlü muhatap bulamadım. Bunu muhasebeye söyledin biz görüşüp dönelim denildi bu kez. Madem sizde görüşebiliyorsunuz bana neden görüşmemi söylüyorsunuz En kısa süre de muhatap bulup paramın geri iade edilmesini istiyorum. Aksi durumda yasal yollara başvuracağım.

07 Temmuz 2024 03:07

07 Ocak 2025 11:44
Hesabımdan İzinsiz Para Çekimi Ve İade Sorunu
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
09 Nisan 2025 15:33

Online Ödeme Hatası Sonrası Borç Güncellenmedi, İcra Tehdidiyle Mağdur Edildik

24 Ağustos 2025 16:34
online-odeme-hatasi-sonrasi-borc-guncellenmedi-icra-tehdidiyle-magdur-edildik-2.jpg
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Kefil Bilgilendirmesi Eksikliği Ve Para İadesi Sorunu

25 Temmuz 2025 16:51