Yakup sonuçtan çok memnun

Yenimiyeni.com Eksik Ürün Gönderimi

28 Ekim 2023 12:57
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Yenimiyeni.com web sitesi üzerinden 5 parça ürün aldım. (Sipariş Numam: 605007665) Bir hafta sonunda Kargom elime ulaştı. Fakat paketin içerisinden 4 parça çıktı. Paketlenmeyen bir parça ürünüm için bir haftadır mücadele ediyorum. WhatsApp destek hatları bir numara veriyor. Burayı arayın diye numarayı arıyorum Bir haftadır bir kişi bile cevap vermedi. Sürekli sıradaki müşterisisiniz temsilcilerimiz meşgul ama nedense hiçbir zaman cevap alamadım. 12 dakika telefonda bekledim sonuç alamadım. Web sitesi üzerinden müşteri destek servisine yazdım. Aynı şekilde cevap bile vermeden konuyu kapatmışlar. Ürünümü neden göndermiyorsunuz anlamış değilim

30 Ekim 2023 16:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yakup Bey merhabalar! İletişim bilgilerinizi eksik/hatalı girmişsiniz sizlere ulaşamıyoruz. 0554 022 3454 numaralı WhatsApp sipariş hattımıza mesaj atmanız yeterli olacaktır efendim anında dönüş sağlar arkadaşlarımız. Eksik olan ürününüz de ayrıca kargoya verilmiştir.

Yakup
Yakup
02 Kasım 2023 18:01

Teşekkürler.

09 Kasım 2023 13:45

Sorununuz çözüldü ise şikayetinizi çözüldü diye işaretleyip kaldırabilir misiniz rica etsek?

03 Ocak 2025 17:13
Mehmet sonuçtan memnun

21 Haziran 2023 11:35
Süleyman sonuçtan memnun

10 Nisan 2025 17:50
"Şikayetvar a teşekkür ederim. İlgilerine teşekkür ederim"
Yenimiyeni'de İade Kabusu: Telefonlar Cevap Vermiyor
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 14:10
Kargolagelsin.com Ürünü Kargoya Vermedi, Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor
Semih sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 17:01