Yemek Sepeti Partner Sürecinde Tıkanıklık

Yemek Sepeti Partner Sürecinde Tıkanıklık
05 Aralık 2024 01:56

Restoranımı açalı 1 ay olacak ancak Yemek Sepeti partnere başvuru yaptığım halde hâlâ inceleme aşamasında olduğunu söylüyorlar. Eksik evrağımız yok, onay sürecinde denip duruyor. Kaç defa mail attım, ben sayamadım; sürekli bizimle iletişime geçeceklerini söylüyorlar. Allah rızası için bize ulaşın diye bile mail attım ancak ulaşım asla sağlanmıyor ve aradığımızda da yetkili biriyle görüşemiyoruz. Dükkanım 1 aydır feci şekilde zarar ediyor ve dükkanı kapatma aşamasına gelmek üzereyim. Lütfen artık yardımcı olun, eğer sistem açılmaz ise dükkanı kapatmak zorunda kalacağım.

05 Aralık 2024 01:42

Restoranımı açalı 1 ay oldu başvurumu yapalı da 1 ay oldu ancak hala Yemek Sepeti partner hesabı onay sürecinde görünüyor herhangi bir eksik belgem yok herhangi bir sorun da gözükmüyor ama hesabımı açmıyorlar müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen yetkili olamadıklarını yetkili kişinin bizi arayacaklarını söylüyorlar ancak asla geri dönüş alamıyorum en son Allah aşkına bize ulaşın diye bile mail attım ama kaç tane mail attığımın sayısını ben bile bilmiyorken asla yetkili kişi bize dönüş yapmıyor bu süreçte restoranım feci şekilde zarara uğradı ve restoranı kapatma evresine gelmek üzereyim herhangi bir eksik evrağımız olduğunu söyleseler tamamlayacağım ancak iletişime de geçilmiyor biz de arayınca iletişme geçilecek herhangi birini bulamıyoruz

yemeksepeti-sikayeti-1.jpg
09 Aralık 2024 14:29 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

İlker
İlker
23 Aralık 2024 16:30

Dalga geçer gibi bir numara arayıp sizinle iletişime geçeceğiz dedi üzerine 2 hafta geçmesine rağmen tekrardan iletişime de geçilmedi resmen dalga geçiyorlar dükkanımın uğradığı zararın haddi hesabı yok Allah korkunuz da mı yok sizin

Gibi sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 17:09

24 Ocak 2025 18:48
Yemek Sepeti Başvuru Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Yemek Sepeti Başvuru Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

05 Mayıs 2025 14:06
Yemek Sepeti'nden Geri Dönüş Alamıyorum, Mağdur Oldum!

10 Kasım 2024 20:58
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 11:44

Yemeksepeti Kategorileri