Bayram sonuçtan memnun değil

Yatsan Uykucu Lateks Hybrid Yatak Sorunu!

15 Ağustos 2023 09:47

27.02.2023 Tarihinde satın aldığım uykucu lateks Hybrid yatak 3 ay içinde yanlardan çöktü. İki kişilik yatak resmen kaydırak gibi oldu. 2 hafta önce teknik servis kaydı açtırdım ne gelen var ne giden, 2 kez aradım sonuç yok gelecekler falan deyip geçiştiriyorlar. Bir de vaatleri şu memnun kalmazsanız değiştiririz veya ek ücret ödeyerek başka yatak alabilirsiniz falan demişlerdi. Ama gel gör ki daha incelemeye bile gelmiyorlar. Otellere yatak veriyorlarmış da, en iyi yataklar onlardaymış da, falan filan hepsi yalan. Bir Yatsan mağaza çalışanının dediğine göre 2-3'ncü kalite yataklarmış internet sitelerinde olanlar, bence de doğru. Demem o ki yatak kötü, eşim ve ben sırt, bel ve eklem ağrılarından bitik haldeyiz, gelen giden yok inceleme için, incelense de muhtemelen bir şey yok diyecekler, geçiştirecekler. Kapısından geçmem, yatağı da atacağım.

profile profile
21 Ağustos 2023 14:39 (Şikayetten 6 gün sonra)
21 Ağustos 2023 15:18
Yatsan Uykucu Lateks Hybrid Yatak Sorunu!

Yatsan teknik servisi elinde cetvelle geldi. Yatağın düz olup olmadığına baktı ve yatak düz deyip rapor tutup gittiler. Yatağın sorunu yan desteklerin zayıflığı yüzünden yattığımda yanlarının çöküyor olması. Bunu belirtmeme rağmen bir çözüm olmadı. Ürün internetten alındığı için ve rulo halinde geldiği için yan desteklerinin zayıf olduğu söylendi. Yani işin özü rulo galinde gelen yataklarda yan destek adına bir şey yok. Alacakların aklında bulunsun. Zaten bir şey çıkmayacağını şikayetinde yazmıştım şaşırmadım. Bu arada gelen teknik servis benim asıl şikayetimi ve rapora yazmadılar. Söylememe rağmen bu şekilde yazamayız dediler. Saygılar. Konunun fotoğrafı ektedir.

Ramazan
Ramazan

Bende bu yatağa bakıyordum ki vazgeçtim. Teşekkürler

Yatsan Yataklarından Gelen Bel Ve Sırt Ağrıları İçin Ücret İadesi Talebi

Göksenin