Yatsan Tempur Yastık Memnuniyetsizliği

08 Haziran 2024 02:50

Yatsan beytepe mağazasından aldığım boyun destekli tempur yastık, ikinci günde sakatlık derecesinde ağrı yaptı. Mağazayı aradığımda bir hafta kullanmamı söylediler. Ağrılarım daha şiddetlenince teknik servise göndereceklerini ilettiler. Yastığı götürdüm; yaklaşık üç hafta sonra iade veya değişim yapılamayacağını bildirdiler.

Madem hijyen ürünü, neden teknik servise gönderiliyor? Faturada, 8 gün içinde itiraz edilmezse aynen kabul edilir yazıyor fakat ben 2 gün sonra aradım. Yatsan mağazalarından alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Online alışverişte iade yastık ürününü alıyorlar fakat mağazadan alınan ürünü kabul etmiyorlar. Müşteri memnuniyeti esas alınmıyor.

Mağaza, teknik servisle görüşün diyor. Yastığın çok sert ve yüksek olduğunu söyledim, bu kararı fabrikanın verdiğini belirttiler. Mağazada 5 dakikalık bir denemeyle ne kadar sağlıklı karar verilebilir? Yükseklik konusunda, madem hijyen ürünü, bu yastığı tekrar kullanmamı nasıl bekliyorsunuz? Teknik servise hatta fabrikaya kadar gitmiş bir ürünü. Yatsan mağazalarından alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

10 Haziran 2024 08:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Sündüs sonuçtan memnun değil

Yatsan Tempur Millennium Ergonomik Ve Anatomik Yastık Sakatlığa Sebep Oldu

Sündüs
12 Mart 2024 14:36
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Ağrılı Yastık Deneyimi Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti

Selen
27 Eylül 2025 13:48
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
06 Şubat 2025 18:12