Sündüs sonuçtan memnun değil

Yatsan Tempur Millennium Ergonomik Ve Anatomik Yastık Sakatlığa Sebep Oldu

Sündüs
12 Mart 2024 14:36

Yaklaşık 3-4 hafta önce Yatsan Fethiye/Muğla mağazasından bir yatak ve boyun hastalıklarına iyi geldiği söylenen bir tempur yastık satın aldım. Yattığım günden beri boynum daha da kötüleşti ve tutuldu. Dün, belki sorun yastıkta değildir diyerek tekrar denedim ve bu sabah yine şiddetli ağrılarla uyandım. Boynumda ciddi bulgingler olan biri olarak, bu yastığı kullanmak istemediğimi ve toplamda üzerine iki kez yattığım yastığı iade etmek istediğimi belirttim. Ancak, deneyerek satın aldığım için yastıklarda iade olmadığını söylediler. Sağlıklı olacağı iddia edilen bir yastığı mağazada 10 saniye deneyerek sonucu anlamam elbette mümkün değil. Fiyatı nedeniyle iddialı bir ürün olmalı ve iddiasının tam tersi bir etki yarattığı bir durumda üreticinin ve distribütörün ürünün arkasında durması gerektiğini düşünüyorum. Rahatlıkla doktor raporlarını iletebileceğim bir durumdayım, bu nedenle ilgili gereğinin yapılmasını ve bu ürünün boyun fıtığı hastalarına iyi geldiği iddiasıyla bir daha satılmamasını talep ediyorum.

12 Mart 2024 15:09 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Yatsan Tempur Yastık Memnuniyetsizliği

08 Haziran 2024 02:50
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Ağrılı Yastık Deneyimi Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti

Selen
27 Eylül 2025 13:48
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Mağazasından Aldığım Yastık Beklentimi Karşılamadı İade Talebim Reddedildi

Ömer
24 Temmuz 2025 14:02