Çağatay
27 Temmuz 2023 15:27

Herkese merhaba. Bu şikayeti buraya üzülerek yazıyorum. Çok severek aldığımız ve birkaç arkadaşımıza tavsiye ettiğimiz ve onlara aldırdığımız Yatsan marka yatağımızda ne yazık ki çökmeler meydana geldi. Biz bu şikayetimizi Yatsan'a bildirdik. Bize yatağın değişiminin kabul olduğu ya da para iadesi yapılabileceği bildirildi. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat Ben yarın yine aynı sorunları yaşamamak adına bir üst sınıf yatak almak istediğimi ilettim. Ama bana bunun direk o şekilde mümkün olamayacağı iletildi. Sonuç olarak benden yatağı iade alacaklar benim aldığım zamandaki bedel tarafıma ödenecek bende tekrar sipariş oluşturup almak istediğim yatağı güncel fiyatından almak zorunda kalacağım. Benim aldığım zaman yatak indirimli fiyatı 5.000 TL civarında idi. Şu anda almak istediğim yatak ise o zaman 7.000 TL civarında idi. Şimdiki şartlarda almak istediğim yatak 14.400 TL iade edeceğim yatak indirimli fiyatı sanıyorum aynı oranda 11.000 TL civarında. Normalde 3-4 bin tl ödemem gereken yerde sistemden dolayı bana 9-10 bin tl civarında bir ödeme çıkıyor. Bu konuda çok mağdur olduk ve üzüldük. İnşallah bize böyle bir konuda sadece kendilerini koruyan değil de tüketicininde korunduğu bir yaklaşım ile yardımcı olurlar. Okuduğunuz için teşekkürler.

15 Ağustos 2023 10:41 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Çağatay Kenan Şahin , Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Teknik servis incelemesi sonrasında ürününüze değişim işlemi yapılmış olup , ürününüzü sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz. Müşteri İlişkileri Birimi

Yatsan Yatakta Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Deniz
12 Mayıs 2025 11:52
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan, KİNG Koil Yatak Mağdurları

Volkan
19 Eylül 2023 23:43
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatakta Tekrarlayan Çökme Ve Bel Ağrısı Sorununa Kalıcı Çözüm Bekliyorum

Münevver