Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 18:25

Yataş İzmir Optimum mağazasından katlanabilir yer yatağı olarak satın alınan ürünün (Visco topper) aslında bir yatak pedi olduğunu ürünü açar açmaz şok olarak fark ettik. Ürünün üzerine yatıldığında direkt olarak sırtın yere değdiğini, kağıt gibi olduğunu ve asla kullanılamayacak kadar kalitesiz olduğunu gördük. Bu ürün, yatak olarak almak isteyen 65 yaşındaki anneme herhangi bir bilgilendirme yapılmadan satılmış. Eve gelir gelmez mağazayı arayarak durumu ilettim. Mağaza müdürüyle konuşup geri dönüş yapacaklarını söylediler ve 19 gün geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

14 Ocak 2024 00:57
Yataş'tan Alınan Yatak Aşırı İnce Ve Mağaza İlgilenmiyor

Herhangi bir cevap ya da geri dönüş yok. Eklemeyi istediğim şeyler var. Ürün 14.11.2023 de sipariş veriliyor, ödemesi yapılıyor. Faturada 18.12.2023 olarak sipariş tarihi geçiyor ve bir aydan daha fazla bir süre ürünün gelmesini bekliyoruz❗️❗️❗️

14 Ocak 2024 01:05
Yataş'tan Alınan Yatak Aşırı İnce Ve Mağaza İlgilenmiyor

Bir de faturada sleep balance Pro yatak diye geçiyor. Arama yapılınca ekranda çıkan farklı bir yatak

14 Şubat 2024 16:18 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Yasemin sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 11:28
"İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Mağduriyetim giderildi. Marka kendine yakışanı yaptı ve müşteri memnuniyetini esas alarak benimle ilgilendi. Tekrardan teşekkür ediyorum"
Gamze sonuçtan memnun

Gamze
17 Şubat 2024 18:56
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Visco Yastık Ağrı Yaptı

Samet
01 Aralık 2023 09:31
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Yatak İçin Değişim Talebim Reddedildi

29 Ekim 2025 16:57