Oguz sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2024 21:15

Yatakta çökme sonucu sırt ağrısı şikayetimiz var. Alırken övgüyle bahsettikleri Visco yatak aradan 7 yıl geçmiş olmasına karşın yatak bütünlüğünü yitirmiş. Satarken ömürlük dedikleri yataktan eser kalmadı., biz şimdi fark ettik ancak 2-3 yıl önce de çökmüş olabilir. Yatak sorunumuzu tesadüfen fark ettim. 2-3 yıldır her sabah sırt ağrısı ile uyanıyordum ancak bunu yatağa bağlamak aklıma gelmedi. Üşüttük, rüzgarda kaldık şeklinde hep yorumladım, ta ki benim 1 gün sonra iş icabı bir otel odasında kalmamla ortaya çıktı. Sabah zinde ve sırt ağrısız uyanmıştım, o anda bizim yatağımızda bir sorun olduğunu anladım. Yatağımı incelediğimde yatağın yüzeyi dalgalı deniz gibi kıvrım oluşturmuş. Ortası şişkin uç tarafları batık bir hal almış. [Resimler ekte mevcut] Kilom 75 normal bir yatağın bu hale gelmesi normal değil. Öyle ki bu yatık visko bir yatak. Normalde visko malzeme baskıyı en iyi sönümleyen bir malzemedir. Vücudun şeklini alır, baskı ortadan kalktığında tekrar eski haline dönmesi gerekir. Biz de bu özelliklerine kanarak aldık ancak durum ortada,. Anlattığım yatağın markası Yataş. Supreme comfort
Sonuçta yatak için teknik servise başvurduk onlarda kabahati bizim bazaya buldu. Yani baza üst yüzeyi düzgün değilmiş de yatak o yüzden bu hale gelmiş vs, vs. Nasrettin hoca gibi göle maya atıyor aklınca teknik servisteki arkadaş, ya tutarsa diye. Velhasıl her zaman ki gibi tüketici yine haksız. Yataş gibi büyük bir firmaya yakıştıramadım bu bahanelere sığınmasını, satarken öve öve bitiremedikleri visko yatak 3-5 yılda çöp oldu. Beklerdim ki yatağının arkasında dursun, hatalı bir üretim söz konusu ise, onu telafi etmesini de bilmeli. Bir daha Yataş ın kapısından içeri girmeyeceğim kesin, sizlere de önerim o dur ki satış sonrası hizmeti iyi olan firmalardan alışveriş yapın.

19 Temmuz 2024 08:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Oguz
Oguz
24 Temmuz 2024 09:25

İnsanları kandırarak yatak satan bir firma. Asla ürününün arkasında durmayip, sucu müşteriye atmayı kar sayan bir kurum. Yataş mi, asla kapısından içeri girmem. En az 20 sene dayanır dedikleri yatak 5 seneyi cikaramadi. Verdiğim parayı da helal etmiyorum.

Fevzi
Fevzi

Yataş Visco yatak pişmanlıktır 10 yıl paket yay garanti diye öve öve bitiremeyip bir kuruş aşşağa inmedikleri yatak çöktü servisi aradık geldi elinde 2 metrelik demir ile gelip baktılar önce yatağı ayda 1 çevirip kullanmadınız diye başladı kullanıcıyı karalama sonra baza dediler bazayı karalamaya başladılar dı ki baktılar baza da Yataş çevirdiler hemen süngerler özelliğini yitirmiş diye ki yatağın sadece bir tarafı çökük kilom 70 yani kilolu kişilerde değiliz neymiş süngerin garanti süresi 2 yılmış bizim yatak 7 sene olmuş falan filan peki yatağın diğer tarafı neden çökmedi hep hikaye üstelik gelip baktılar diye 1200 TL servis ücreti dayattılar giderken de bu yatağın ömürü bitmiş deyip gülüp gittiler bu nasıl garanti Yataş alalım derseniz 5 kez düşünün servis ve malin arkasında durma diye bir şey yok aklınız kıt paranız çoksa Yataş alın.

Yataş Visco Yatak Çökme Problemi

Merve
04 Nisan 2024 16:23
Yataş Visco Yatak Çökme Problemi
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
14 Aralık 2023 15:22