İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Kasım 2024 14:52

Yataş pişmanlıktır. 2023 Temmuz ayında Yataş'tan Duchess Ultra Care yatak aldım. 1 sene geçmeden yatağın üstündeki kapitone kısmında yırtılmalar ve açılmalar oldu. Üstündeki ipler hep geliyor. Yetkili servisi aradım, servis geldi. Baktı, garanti kapsamına girmez dedi. Yırtılma, sararma, solma garanti kapsamına girmiyormuş, kullanıcı hatası dedi. Kullanıcı hatası olması mümkün değil, inanın çok kullanmadık bile.

01 Kasım 2024 14:42

Yataş pişmanlıktır 2023 temmuz ayında Yataş'tan Duchess Ultra care yatak aldım almaz olaydım. Daha 1 sene geçmeden yatağın ped kısmında (üst kısımda) yırtılmalar açılmalar oldu ped kısmının ipleri çıkmaya başladı yatak sararmaya başladı aradım yetkili servisi geldiler bu garanti kapsamına girmez dediler kullanıcı hatası dediler inanın yatak 1 senedir bizde toplam 4 veya 5 ay kalmışızdır evde yırtılma sararma solma dikiş atma garanti kapsamına girmezmiş görsellerde'de gördüğünüz gibi kullanıcı hatası olması imkansız yani diyeceğim Yataş'a hiç uğramayın arkasında durmuyorlar

Ek
01 Kasım 2024 14:38

Yataş pişmanlıktır 2023 temmuz ayında Yataş'tan Duchess Ultra care yatak aldım almaz olaydım. Daha 1 sene geçmeden yatağın ped kısmında (üst kısımda) yırtılmalar açılmalar oldu ped kısmının ipleri çıkmaya başladı yatak sararmaya başladı aradım yetkili servisi geldiler bu garanti kapsamına girmez dediler kullanıcı hatası dediler inanın yatak 1 senedir bizde toplam 4 veya 5 ay kalmışızdır evde yırtılma sararma solma dikiş atma garanti kapsamına girmezmiş görsellerde'de gördüğünüz gibi kullanıcı hatası olması imkansız yani diyeceğim Yataş'a hiç uğraşmayın arkasında duruyorlar

04 Kasım 2024 08:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

İbrahim
11 Aralık 2024 06:56

Sorunu yazalı 2 ay oldu dönüş bile yapmadılar ne güzel İstanbul be

Çiçek sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek

Murat sonuçtan hiç memnun değil

4 Ayda Çöken Yatak Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Murat
06 Ağustos 18:20
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatakta Çökme Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

22 Mart 10:28