Yataş Bazaların Emniyet Kilidi Sorunu

02 Mayıs 2024 23:05

Yataş bazalarının emniyet kilidi tasarım hatası nedeniyle mağdur oldum. Yatak ve baza kurulduktan sonra, bazayı kaldırıp emniyet kilidini kapatarak içinde temizlik yaptık. Daha sonra kilitli olduğunu unutarak bazayı kapatmaya çalıştık (yatak 200x200 ebatlarında ve ağır bir yatak) ; profil bu nedenle büküldü.
Yataş, ücretini peşin alıp bir ay sonra kusurlu ve deforme olmuş parçaları yeniledi. 55 yaşındayım ve ilk defa baza kullanmıyorum. Hatanızı kabul ederek kilit mekanizmasını daha akıllı bir tasarımla ve daha sağlam profillerle yeniden üretmenizi, mevcut bazalarda da bir düzeltme hizmeti sunmanızı öneririm.

14 Mayıs 2024 01:21

Şikayet var olarak sizi Şikayet ediyorum yayınlayabilir misiniz. Yataş firmasıyla ilgili bir şikayetimi yayınlamıştınız. Onlar bana döndüler ama sadece dönüş yapmış oldular kusurlarını kabul etmediler. Siz ne yaptınız bir haftada yayından kaldırdınız. Şikayetçiye bir şey sormadan,?!

22 Mayıs 2024 16:16 (Şikayetten 19 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
06 Ekim 2024 19:00

Merve
11 Temmuz 2025 09:24

Yataş Baza Ve Yatakta Eğilme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Ahmet
14 Temmuz 2025 10:26
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Baza Profili Yamuldu

Sebahattin
12 Eylül 2023 19:05
Yataş Baza Profili Yamuldu
Naz sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 13:37

Yataş Kategorileri