Kalender
25 Nisan 2023 20:26

Size Xiaomi G10 dikey süpürgemi 2 ay önce 519819 referans numarası ile servise getirmiştim. Dikey tarafın süpürge kafası ve filtresi 1.030 TL karşılığında değiştirmiştiniz. Cihazı servisten teslim aldık, evde 1.5 ay kadar kullanmaya devam ettik, fakat error code 7 hatası verdi ve şarj olmamaya başladı.

Bataryanın dış plastik kapağını kontrol ettiğimde, plastiğin açılmaya çalışıldığını ve zorlandığını tespit ettim. Cihazı sıfır olarak Xiaomi mağazasından satın almıştım, fakat bataryasında hiç bu gibi bir oynama izi yoktu. Servisten çıktıktan sonra bu hal ile geldiğine eminim. Serviste bataryaların birbiri ile karıştığını iyi niyetim ile temenni ediyorum.

Bu konu ile ivedilikle ilgilenilmesini, gerekirse cihazım servisteyken ki kamera kayıtlarının incelenmesini rica ediyorum. Eğer bu şekilde bir şey olmamış ise, cihazın batarya kapağını niye sökmeye uğraştığınızın bilgisini merakla bekliyorum.

16 Mayıs 2023 11:27

Merhaba, Xiaomi G10 dikey süpürgemi 2 ay kadar önce 519819 referans numarası Evofone Bilgi teknolojileri yetkili servisinize götürmüştüm. Dikey tarafın süpürge kafası ve filtresi 1.030 TL karşılığında değiştirmişlerdi. Cihazı servisten teslim aldık, evde 1.5 ay kadar kullanmaya devam ettik, fakat servisten teslim aldığımızdan beri, 3. Kez şarj etmek isterken error code 7 hatası verdi ve şarj olmamaya başladı.

Bataryanın dış plastik kapağını kontrol ettiğimde, plastiğin Evofone Bilgi Teknolojileri servisinde açılmaya çalışıldığını ve zorlandığını tespit ettim. Cihazı sıfır olarak Xiaomi mağazanızdan satın almıştım, fakat bataryasında hiç bu gibi bir oynama izi yoktu. Servisten çıktıktan sonra bu hal ile geldiğine eminim.

Bu konudan dolayı 542119 referans numarası ile Dikey süpürgemi, şarj aletini ve ekte göreceğiniz 1 adet dilekçemi tekrar Evofone Teknoloji'ye teslim ettim.

Bugün Evofone Bilgi teknolojileri beni aradı ve 2.599 TL ücret talep ettiler. Gerçekten her şeyi Xiaomi kullandığımız evimizdeki tüm Xiaomi cihazlarını pasifize etme noktasına getirdiler beni. Bataryam ile oynadılar ve ücret talep ediyorlar.

Mağduriyetimin giderilmesi için Xiaomi Türkiye olarak elinizden geleni yapacağınızı temenni ediyorum. İvedilikle dönüşlerinizi bekliyorum. Çünkü yedek bir süpürgem olmadığı için, servise bıraktığım 29.04.2023 tarihinden beri, yaklaşık 15-20 gündür evimi süpüremiyorum maalesef.

Xiaomi Vacuum Cleaner G20 Lite: Performans Sorunları Ve Memnuniyetsizlik

Hatice
14 Nisan 09:15
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi G10 Süpürge Başlık Ve Tekerleklerinin Kopması, Yedek Parça Ve Destek Sorunu

Murat
17 Eylül 13:31

Xiaomi Süpürge Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yasemin
26 Şubat 17:01
Enis sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Adana Şubesi'nde V10 Plus Dikey Süpürge Sorunu Ve Hizmet Eksikliği!

Enis
27 Ocak 12:44