Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
07 Ağustos 2024 17:30

30 Temmuz 2024 tarihinde Xiaomi 13T Pro telefon aldım. Telefonun kişisel özellikleri mükemmel görünüyor. Kamerası ergonomik oluşu vs. Ancak aynı gün aksam 8K özelliğini açtığım anda aslında o kadar da yazıldığı söylendiği gibi mükemmel olmadığını anladım. 8 k video çekim tuşuna bastığım anda üst kamerasında puslanma oldu. Acaba ne oldu diye düşünürken telefonu kenara bıraktım ve çay keyfi yaptım. Sonrasında kendiliğinden pus olayının geçtiğini gördüm. Ertesi gün (rabbim kimsenin başına vermesin) bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik ve 4 gün hastanede geçirdik. Bu süreçte telefonun birazdan bahsedeceğim donanımsal hatasını öğrenemedik. Hastane sürecinden sonra Ultra lüks olarak aldığımız telefonun aslında hiç öyle olmadığını Android auto uygulamasına hiçbir şekilde bağlanamadığını ola ki kabloda veya aracımda hata vardır diye hemen araç yetkili servisime gittim. Araçta bir problem çıkmadı. 5 farklı kabloyu denedim buna rağmen hiçbir şekilde yanıt alamadım. Bunun üzerine telefonu aldığım yer olan İstanbul Sefaköy Armoni parkta bulunan Xiaomi bayisine gittim. Ürünün yazılımı kontrol edildi. Güncel sürümü almadığı görüldü. Oğlumun telefonu uygulamayı açtı. Diğer telefonum uygulamayı açtı. Hatta mağazada çalışan arkadasın telefonu da direkt olarak Android auto uygulamasına hiç problem yaşamadan bağlandı. Bunun üzerine telefonun kusurlu olduğunu bildirdim. İadesini rica ettim veya değişimi. Kendilerinin yetkili olmadıklarını Olivium AVM deki şubelerine gitmem gerektiğini söylediler oraya da gittim. Üründe daha önce benzer şikayetler aldıklarını bu nedenle değişim değil direkt iade yapılacağını söylediler. Bende tamam dedim. Bir an önce çözümlenmesini rica ettim çünkü bütün iş bağlantıların bu numara üzerinden benimle iletişim sağlıyor. Bunun için bir süreç olduğundan bahsetmediler. Sadece elime bir kağıt tutuşturup beklememi söylediler. Bu sözleşme kağıdında kendi kusurları durumunda iade işlemi ile ilgili hiçbir ibare bulunmamaktadır. Bu da firmaya karşı tutumumu güvenimi tamamen bitmesine sebep olmuştur. Satış ve servis sözleşmeleri sadece firmayı koruyucu önlemler topluluğu olmamalı
kullanamadığım bir telefona 35.999 TL verip üzerine süresi belli olmayan bir süreç bekletilmek hiç etik olmasa gerek. Bu şikayetimi tüm sosyal mecralarda paylaşacağım. Ha şunu da utanmaları için buraya ekliyorum. 7 yıl önce aldığım Huawei p 30 Lite telefonum Android auto uygulamasını sorunsuz çalıştırdı. Siz kaç yıl sonra hatasız telefon yapacaksınız. Saygılar

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
06 Kasım 2024 00:29
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 13T Pro: Sürekli Kapanma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Melisa