Xiaomi Hutt C6 Cam Silme Robotu Arızası

Xiaomi Hutt C6 Cam Silme Robotu Arızası
30 Ağustos 2024 13:29

Hepsiburada'dan mufabel satıcısından nisan 2024'te Xiaomi hutt c6 cam silme robotu'nu 12.287,35 TL bedel ile satın aldım. Cihazdan çok memnundum, lakin 3. Veya 4. Silme esnasında cihazdan "tık" diye bir ses geldi ve cihaz hata vermeye başladı. Cihazı durdurdum ve bir kere daha çalıştırmak istedim, lakin üst diskin kendi kendine dönebildiğini, alt taraftaki diskin dönme kabiliyeti olmadığını gördüm.

Bunun üzerine ürünü mufabel firmasının önerdiği Türkiye distribütörü Dora firmasına zar zor ulaşarak teknik servis numarası ile gönderdim. Ürünün garanti belgesi dış kutunun kapağında yapışık olarak verilmişti. Ouno teknik servisi cihazı kontrol ederek bana onarım ücreti çıkardı. Hem de 5.801 TL gibi yüksek bir meblağ. Garanti kapsamında olduğunu bildirdiğim halde bana kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar diye yazarak, fiyatı ödemediğim için cihazı hiçbir şekilde onarmadan tekrar geri gönderdiler.

Henüz daha 4 ay gibi kısa bir sürede herhangi bir düşme, darbe vb. Durum yaşanmayan cihazı toplamda 3-4 defa kullanmışken oluşan bu arıza nasıl kullanıcı kaynaklı addedilebilir? Mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyor ve aksi takdirde tüm yasal yollara başvuracağımın bilinmesini istiyorum.

profile profile

Gülbün
Gülbün

Ben de hutt c6 cam silme robotu aldım. Bir yıl oldu. Henüz Garanti kapsamında. Aldığımdan beri sorunlu. Ayvalıktayım. Media Markt'dan almıştım. Bir servis arıyorum. Mümkün değil ilgilenmiyorlar. Bandırma'daki servisi tavsiye ettiler. 5 saat uzakta. Ücretsiz kargo için kot gönderilmesi lazım. Göndermiyorlar. Bin pişmanım

Fatma
Fatma

Hanımefendi merhaba sorun çözüldü mü acaba bende aldım bin pişman oldum çok kötü bir durum ya 8 bin çöp

Canan

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Onlardan haber bekliyorum. Ne Hepsiburada ne satıcı Mufabel ne de Xiaomi ürününün arkasında durdu. Herkese söyleyin ben elimden geldiğince söylüyorum. Bu üründen ve satıcılardan uzak dursunlar.

Gizem
17 Ağustos 2024 14:28