Xiaomi 13 T Pro Şebeke Ve İnternet Hatası

Fatih
01 Nisan 2024 13:16

Merhaba, Xiaomi 13T Pro (512 GB 12 GB RAM) telefonumu aldığım günden itibaren internet ve çekim problemi yaşadım. Xiaomi müşteri hizmetleriyle görüştüm; her zamanki gibi 'hattınızdan kaynaklanıyor' dediler. Eski Xiaomi 9T telefonuma hattımı taktım ve yeniden hiçbir sıkıntı yaşamadım. Daha iki ay olmayan telefonumu teknik servise götürdüm; şebeke arızası olduğunu söyleyip yeni bir telefon verdiler. Ancak yeni telefonda da internete bağlanamama ve şebeke sorunu devam etmekte. Tekrar teknik servise götürdüm; herhangi bir sıkıntı olmadığı söylendi. Kronik sorunu çözüme ulaştırmadıkları için Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Şevket
Şevket
Şikayeti Çözüldü

Benim telefonda da aynı sorun vardı Vodafone hattı kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarını tarif etti bana sıfırladık sonra teker teker ve buraya bunu yazın buraya bunu yazın dedi telefonu yeniden başlatın dedi sorun düzeldi şu an gayet hızlı giriyor telefon çekimi çok güzel ses kalitesi çok iyi ahize ve hoparlörden

Hamit
Hamit

Bende 13 t Pro aldım iki ay önce Trabzon bayiden aynı sorun arıyorum bir numara verdiler buraya gönder diye parayı aradım sorunu dinlemeden gönder hemen dediler bu sürede ben ne kullanacağım dediğimde benim sorunum değil dedi bende tekrar aldığım bayiyi aradım müdürle görüştüm teli satan personel Tuğba idi onla görüştüm yarım geliyorum oraya anamızı seveceğim dedim dedim yarında bizzat gidip seveceğim akşama haberlerden izler bu iyi anne çocukları artık

Xiaomi Telefonlarda Tekrarlayan Sorunlar

Sabit
17 Mart 2025 17:35

Fatih
23 Ocak 2025 13:14
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
03 Eylül 2023 11:15