Reklam Sorunu Redmi

03 Şubat 2024 15:19

Merhaba,
Uzun zamandır Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihaz kullanıyorum. Size bu maili yazana kadar bile 3 kere saçma sapan reklamlar yüzünden maili sağlıklı bir şekilde yazamadım. Telefon görüşmesi yaparken, mesaj atarken, herhangi bir uygulama kullanırken, resim çekerken dahi telefonuma saçma sapan reklamlar geliyor ve bu durum telefonu sağlıklı kullanmama engel oluyor. Acil bir görüşmenin ortasında iken reklamlar yüzünden engelleniyorum. Bu çok can sıkıcı bir durum. Lütfen bu duruma engel olun. Telefonda reklamları kapatmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyor. Küçük bebeğim var ve acil durumlarda telefonumu kullanamıyorum. Lütfen gerekli düzeltmeleri yapın. Aksi halde hukuksal haklarımı kullanacağım.

Taha
Taha

Aynı telefonla aynı sorunları bende yaşadım. Telefonunuzda getapss uygulamasına basılı tutup uygulama bilgisinden verileri temizle ve bildirimleri kapatın benimki bu şekilde düzelmişti

Sedef

Denedim dün bu saate kadar dediğiniz oldu. Şimdi yine başladı inşallah telefonu kırmam sinirden 😔

Xiaomi Sürekli Çıkan Reklamlar Nedeniyle Telefonum Kullanılamaz Hale Geldi

10 Ağustos 2025 13:01

Xiaomi Telefonumda Sürekli Çıkan Reklamlar Kullanımımı Engelliyor

08 Ağustos 2025 22:38
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Telefonumda Sürekli Çıkan Reklamlar Ve Donma Sorunu Kullanımımı Engelliyor

08 Haziran 2025 23:30
Telefonumda Sürekli Çıkan Reklamlar Ve Donma Sorunu Kullanımımı Engelliyor
telefonumda-surekli-cikan-reklamlar-ve-donma-sorunu-kullanimimi-engelliyor-3.jpg
telefonumda-surekli-cikan-reklamlar-ve-donma-sorunu-kullanimimi-engelliyor-2.jpg

Xiaomi Kategorileri