Ali sonuçtan çok memnun

Evofone Yetkili Servisi Bizi Yıldırdı (Xiaomi Note 10 S)

02 Şubat 2024 17:01
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Uzun zaman aldı ama sonunda telefonumuzdaki sıkıntı giderildi. Telefonumuzun ana kartı ve kamera sistemi değiştirildi. Teşekkürler”

Eşimin kullandığı Xiaomi Redmi Note 10 s telefonu yaklaşık iki yıl önce Media Markt tan satın aldık. Garanti süresi içerisinde telefonun kamerası çalışmamaya başladı. Eskişehir Espark Media Markt (kesinlikle çok ilgililer) telefonumuzu yetkili servis olan Evofone gönderdik. Yaklaşık 2 hafta sonra telefon geri geldi ve yapılan işlemlerin yazılı olduğu belgeyle teslim edildi. Ancak birkaç gün içinde aynı problem yine ortaya çıktı ve bu kez telefon kapandıktan sonra açılmaz oldu. 2. Kez telefonu servise gönderdik. Yine 1 hafta 10 gün bekledik telefon geldi çalışıyor. 2-3 gün sonra yine aynı sıkıntı. Uzatmayacağım bu problemi 4 kez yaşadık. 4. Kez servise giden telefon dün geldi. Bugün telefonumuzun kamerası yine çalışmıyor ve açılmıyor. ) (Teslim alalı 24 saat dahi olmadı bu kez)
Artık, sürekli gönderin bakalım denmesinden yorulduk. Kasım ayının sonundan beri sürekli aynı şeyleri yaşıyoruz. Telefonla konuşmanız zaten mümkün değil sadece mesajlaşıyoruz.
Sunabildikleri tek çözüm gönderin bakalım. Bir de dalga geçer gibi telefon normal standartlarda çalıştırıldı bir arıza görülmedi diye yazmazlar mı? (Allah ta mevcut problemler Media Markt tarafından görüntülü olarak kayda alınıyor ve teyit edilerek servise gönderiliyor )

13 Şubat 2024 09:42

Dün itibariyle Evofone servisi tarafından arandık. Telefonun ana kartının değiştirildiği, kamera sisteminin yenilendiği (bu işlemler ilk kez yapıldı), telefonun sorunsuz çalıştığı bildirildi. Daha önce de telefonumuz sorunsuz bir şekilde çalıştığı söylenerek tarafımıza teslim edilmişti. Telefonumuzu alıp, kullandıktan sonra tekrar paylaşım yapacağım. Şimdilik haberler olumlu gibi.

08 Mart 2024 15:09

Xiaomi Evofone Servisi Arızalı Telefonu Sıvı Teması Bahanesiyle Ücretlendirdi

Hasan
29 Mayıs 2025 16:45
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus Kapanıp Açılma

Hande
03 Eylül 2024 18:48
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus Kapanıp Açılma
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
07 Şubat 2025 10:00

Xiaomi Redmi Note 11 Arızası

Metin
22 Haziran 2023 11:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 19:43
Xiaomi Kategorileri