İngenico Müşteri Hizmetleri

19 Haziran 2023 11:16

İngenico pos yazılım güncellemesini ödedim müşteri hizmetlerini her gün arıyorum ancak bana en kısa sürede aktifleşeceğini söyleyip kapatıyorlar. 24 saat içinde aktif olacağını söylediler bugün 4. Gün. Ve hala aktif olmadı. Her gün aramamız mı gerekiyor

19 Haziran 2023 12:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Müşterimiz ile görüşülerek şikâyeti incelemeye alınmıştır. İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

21 Haziran 2023 16:44

Müşterimizin şikâyeti incelenerek sonuçlandırılmış. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm bildirimlerinizi bize iletebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Ahmet
Ahmet

Benim kurumsal ahşap ve döşemeli mobilya satış mağazam var ve nace koduna göre %10 ve %20 oranlarında KDV li fatura düzenleyebiliyorum fakat İngenico markalı yazar kasalarım sadece %20 KDV uygulamama izin veriyor Gelir İdaresi ni arıyorum İngenico yu arayın onlar düzeltecek diyorlar, İngenico yu arıyorum Gelir idaresini arayın onlar çözecek diyor ve ben fatura kesemiyorum İngenico şu an benim için pişmanlık oldu Beko yazar kasalarım da hiçbir sorun yok bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilecek birileri var mıdır.

Selami
Selami

İngenico pişmanlıktır arıza için Ankara gibi bir yerde 4 günde servis gelmiyor parça yok İstanbul'dan gelecek deniliyor

Hakan
Hakan
Şikayeti Çözüldü

22.08.2023 tarihinde ingenico yazarkasa cihazı mı servise gönderdim arızası incelendi ve ödemesini yaptım tekrardan cihazı bulunduğum ile gönderdiler saha ekibi arkadaşlarla görüştüm de cihazın kargoda sıkıntılı geldiğini ve cihazın arızalı olduğunu bu şekilde size teslim edemeyeceğimizi tekrardan servise gönderdiler 5.09.2023 tarihinde cihazınızı kargo ettiklerini söylediler müşteri hizmetlerindeki yetkili o tarihten bu yana cihazından haberde alamıyorum ve pos makinem olmadığından dolayı müşterilerim karşıda mağdur durumdayım on günden beri her gün düzenli olarak müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüşüyorum konunun aciliyetini ilettik diyorlar ama hala bir dönüş alamadım buradan ingenico yazarkasa firmasına bu cihazımı hediye ediyorum alsınlar kaplasınlar katlasınlar kullansınlar. Elimde de beş tane daha aynı yazarkasa pos cihazım var onları da gönderebilirim firma yetkililerine

Ramazan sonuçtan memnun değil

İngenico Pos Entegrasyonunda 10 Günlük Bekleyiş Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Ramazan
04 Nisan 2025 14:32
İngenico Pos Entegrasyonunda 10 Günlük Bekleyiş Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

27 Aralık 2023 12:09
Hakan sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 16:16
"Şikayet edince cihazı buldular. Teşekkürler..."