Merve sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 18:16

WMF üçlü set aldığım tavalardan memnun kalamadım. Ürünü çok az ve temiz kullanmama rağmen çok kotu olmuştur. Belirtilmesi ve bu ürünlerin bu kadar kullanışsız olmaması lazım bence. Onarımının yapılmasını rica ediyorum. Amazondan yüksek bir miktar ödedim ve bir ay içerisinde bu kadar kotu olabileceğini düşünmemiştim.

31 Ocak 2024 18:40

İncelemeleri için talep attım sadece resme bakıp yüksek ısı dediler. Ben yüksek ısı kullanmadığımı 12 aralıkta aldığımı 4 kere maksimum kullandığımı belirttim. Resimden araştırma ekibi çok güzel fikir yürütüyormuş görmüş oldum. İade politikaları yokmuş ayrıca değişimde yokmuş. Asla asla kimseye WMF markayı önermiyorum. Biz bir şey alırken çöpe atmak için almıyoruz.

Ben ürünleri yollamayı talep ettim kendi kullandığım ürüne güveniyorum incelesinler yüksek ısı asla yok silikon kasıkla bile içi rezil pirinç tanesi çiziyor asla asla WMF almamalısınız. Çöpe atacak paramız yok.

Ek
Ek
30 Ocak 2024 09:11 (Şikayetten 14 saat sonra)
31 Ocak 2024 14:17

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

31 Ocak 2024 18:34
WMF Tava Seti Çelik Diş Sorunu

Ürün İncelemeden ürünü yüksek ısı diye cevaplaması markanın kalitesi acısından beni inanılmaz hüsrana uğrattı. Yüksek ısı asla kullanmıyorum kendim kullanıyorum bu tavaları da urunu ben size yollamayı incelemenizi de telefonda belirttim ama değişim olmadığını söylediniz. Ben kendi kullandığım urunu bulaşık makinesine dahi atmadım. Yüksek fiyatlı bir urunu ben talep ediyorum maksimum 4 kere kullandım bazısı 2 dır. 3 lü set halinde devil tava aldığımı belirttim. Aşırı ilgisizsiniz ve bunu her yere yazacağım.

Filiz
Filiz

Merve hanım aynı şey şu anda benim başımada geldi. Sonuç ne oldu? Ben bir de iki takım tava seti aldım. Kutusu açılmamış ürünümü dahi iade almıyorlar.

WMF Tava Seti Çelik Diş Sorunu

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Eylül 2023 18:19