16 Aralık 2024 12:307.978

Media Markt personelinin övdüğü ürünü WMF Perfect Düdüklü Tencere Seti 6,5+3 litre aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra sap kısmından çatlama yaptı. Kilitleme yapmıyor, tehlikeli. Yetkili servisi, hiçbir parçasının garantiye girmediğini söyledi. Bir şekilde genel müdürlük değiştirdi fakat düdüklü kapatılamıyor; tencerenin büyüğüne zorla oluyor, küçüğüne hiç olmuyor. Sonradan tekrar çatladı, aynı gönderdiği ürün. Ben aldım, pişman ve de rezil oldum. Param çöp oldu. Sizler de aynı duruma düşmeyin. 1. ve 2. fotoğraflar, ikisi de farklı zamanda çatladı.

13 Ocak 2025 10:07

Media Markt personelinin övdüğü ürünü WMF Perfect Düdüklü Tencere Seti 6,5+3 litre aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra sap kısmından çatlama yaptı. Kilitleme yapmıyor, tehlikeli. Yetkili servisi, hiçbir parçasının garantiye girmediğini söyledi. Bir şekilde genel müdürlük değiştirdi fakat düdüklü kapatılamıyor; tencerenin büyüğüne zorla oluyor, küçüğüne hiç olmuyor. Sonradan tekrar çatladı, aynı gönderdiği ürün. Ben aldım, pişman ve de rezil oldum. Param çöp oldu. Sizler de aynı duruma düşmeyin. 1. Ve 2. Fotoğraflar, ikisi de farklı zamanda çatladı. Uzun zamandır da Talebiniz ile ilgili detaylı bilgilendirmek üzere en kısa sürede size ulaşacağız. Diye yazıyorlar fakat cevap alamıyorum

Eki aç
16 Aralık 2024 16:28 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaşmış olduğunuz konu hakkında takip sürecimiz başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi için gerekli araştırmalarımızı tamamlayarak, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Sorularınız olması durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi

15 Ocak 2025 09:42

20 Ocak 2025 15:59

Ürünü satmak değil ürünü sattıktan sonrada hizmet vere bilmekte iş sattırdığınız firmalar ürünleri değişiklik yapıyor kapağı sap kısmı ya da düşürülüyor sonrada garantiye girmiyor diyorsunuz bu tencerenin garantisi yok aldıkları tüketici ne yapsın iyi diye öğdüğünüz marka kullanıcı hatası deniliyor

Patlayan Düdüklü Tencere Tehlikesi

Aynur
22 Şubat 2025 15:444.971

Yaklaşık 1 sene önce WMF düdüklü tencere aldık, yalnız iki defa patlamaya yakın bir tehlike atlattık. İçerisindeki suyu,...

Tümünü Gör
WMF Düdüklü Tencerede Kapak Kilit Sorunu!

WMF DüdüklüTencerede Kapak Kilit Sorunu!

Zeynep

Kübra
WMF Arızalı Ürün Yeni Geldi Denedim Bağırıyor Resmen Düdüklü

WMF Arızalı ÜrünYeni Geldi Denedim Bağırıyor Resmen Düdüklü

Semya
WMF Düdüklü Tencere Hava Kaçırma Sorunu, Ürün 2 Gün Önce Alındı!

WMF DüdüklüTencere Hava Kaçırma Sorunu, Ürün 2 Gün Önce Alındı!

Gökhan
WMF Smoothie Blender Kapak Kısmından Siyah Yağ Akıyor