Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Düdüklü Tencere Setinde Sürekli Su Kaçağı Sorunu

22 Ekim 2024 09:30

WMF perfect 6,5+3 litre düdüklü tencere seti aldım. Açıp denediğim ilk günden beri tüm talimatlara uymama rağmen kapağın muhtelif yerlerinden su kaçırıyor, ocak su içinde kalıyor. 4 defa servise gönderdim hiçbir şey yapılmadan geri gönderildi. Sorunum asla önemsenmedi ve devam ediyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda akıl ve mantıktan yoksun, asla müşteriyi dinlemeyen/önemsemeyen insanlarla muhatap oldum. Piyasadaki düdüklü fiyatlarının 4 katı ücret ödedim ama hayatımda bu kadar kötü bir servis ağı ve müşteri hizmeti görmedim. Aldığınız tek kuruşu hak etmiyorsunuz

profile profile profile
22 Ekim 2024 11:37 (Şikayetten 2 saat sonra)
22 Ekim 2024 13:29
08 Aralık 2024 14:52

Yardımcı olduğunuz falan yok 6. Kez servise gitti ve geldi aynı ürün. Buradan sanki ilgiliymişsiniz gibi kopyala yapıştır cevaplar yazıp insanın asabını daha fazla bozmayın

Mevlüt
Mevlüt

Aynı sorun bizde de mevcuttur. Düşüncelerine kesinlikle ben katılıyorum. Benim şikayetlerimede olumsuz sonuç aldım. WMF ürününden ve servisinden memnun değilim maalesef

Zeynep

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ben oradan yanıt bekliyorum artık, size de tavsiye ederim. Bunlarla insani düzeyde profesyonel bir iletişim mümkün değil

WMF Düdüklü Tencere Seti Sorunları Bitmiyor

20 Aralık 2024 14:40