Wise Transfer Durduruldu Hatası

09 Şubat 2023 13:01

Wise isimli bu uygulama ancak bir insanı bu kadar mağdur edebilirdi! Erasmus öğrencisiyim ve ailemin gönderdiği parayı Polonya hesabıma atacaktım ancak ilk önce hesabımı kapattılar sonrasında tekrar hesap açıp giriş yapamaya çalıştım paramı benden çekerken hemen çekiyorlar ancak beni tam 3 gündür mağdur ediyorlar istemedikleri tek belge doğum belgem kaldı resmen. 3 aylık hesap dökümünden dekontlara ne varsa attım. İnsanları mağdur edeceğinize gerçekten belgelerimizi kontrol edip sorun neyse bize söyleyin. Paramın atılmasını talep ediyorum!.

Ender

İlk seferde yapılan transferler çok zaman alıyor. Sonrakiler 1 gün içinde bile geçiyor ama maalesef ilk sefer transferleri çok ağır isliyor. Paranız yanmaz ama vakit kaybı yaşanıyor, size katılıyorum

Zeliha

Merhaba size bir soru sormak istiyorum ya yardımcı olursanız çok sevinirim wisegaming linkinden futbol için kuponum tuttu 25.500₺ ödemem için ve ödemeyi alabilmem için 2580 ₺ ekstra ödemem gerektiği söylendi tutarı bana iletmeleri için gerekliymiş ve doğruluk payının ne kadar olduğunu bilmiyorumn 100 TL kupon ödemesi yaptım 100 TL karşılığında 25500 ₺ bakiye dendi tutturdum dediğim gibi böyle bir problem ile karşı karşıyayım yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Zeliha

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Wise (transferwise) Ve Yapı Kredi Arasında Kaybolan Erasmus Hibem: Param İade Edilmiyor!

21 Mayıs 00:58

Wise Hesabım Aniden Kapatıldı, Param Bloke Edildi Ve Destek Alamıyorum

16 Aralık 19:56
wise-hesabim-aniden-kapatildi-param-bloke-edildi-ve-destek-alamiyorum-1.jpg
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Wise İle Ziraat Arasında Kaybolan 310 Euro Transferi Mağduriyeti

12 Kasım 19:43