Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

Windy Car Kiralanan Aracın Temizlik Ve Depozito Sorunu

05 Eylül 2024 14:12

İstanbul Havalimanı'ndan Windy Card'dan araç kiraladık. Araç pis ve tozluydu. Biz de sorunsuz teslim ettik. 2 bin TL depozito bedelini yatırmadılar. Ayrıca HGS ücretlerini 655 TL karttan tekrar çektiler. Bir daha bu firmadan araç kiralamam. Müşteri hizmetleri de havaalanı da cevap vermiyor.

Sevim

. Sonra biz tatilimize başka araçla devam ederken aradılar biz bitirmişiz balatayı bir saatte nasıl yapmışsak artık 30 bin masraf çıkardılar bize bizde tabi savunduk böyle bir şeyin mümkün olmadığını anlattık yok araç servisleri bizde bulmuş kabahati halbuki döndüğümüzde anladıkki aracı bizden aldıktan bir hafta sonra baktırmışlar yani kafalarından atmışlar sizde diye donduk arabayı teslim etmeye gitti esim orada balata sizden sebep değil fakat ad blue deposunu delmişsiniz arabayı aldığımızda çalışmıyordu dediler ki videolarım var ne olur ne olmaz diye çekmiştik çalıştığına dair sonra 80 bin para ödettiler bize tabi bizde şikayetçi olduk Tüketici Hakları'na o bitsin mahkemeye de vereceğiz benim çocuklarım o balatadan ölebilirdi bakimi yapılmamış arabayı bize vermişler başkasının vurduğu arabayı bize itiyorlar, balata olmayınca ad blue bize yıkmaya çalışıyorlar biz yandık siz uyanık olun. Aman diyeyim kiralamayın ucuz diye verirler arabanın bir yıllık bakımını size ödetirler

Sevim

! Asla bu firmadan araç kiralama hatasına düşmeyin uzun uzun yazıyorum okuyun sizde yanmayın. 13 günlüğüne tatil için araç kiraladık eşimle kiraladığımız günün akşamına yola çıktık daha bir saat gittik otobanın ortasında baskı balatası bitti aracın ve bu araç bir yıllık araç iki çocukla kaldık allahtanki trafik çıkmıştı o ara ani bir sorundan kurtulduk ölmek gibi mesela sonra yeni araç istedik tam tamına 3 saat gecenin bir saati hava limanına 15 dakika mesafede olmalarına rağmen bizi mahvetti ler iki çocuklar bebeğim açlıktan artık perişan oldu neyse sonunda aldılar bu aracı çalışır vaziyette verdik ama dava edeceğimide söyledim.

04 Mayıs 2025 08:50
Kiralık Araçta Eksik Hizmet Ve İade Edilmeyen Güvence Ücreti Sorunu