Gökhan sonuçtan çok memnun

Widex İşitme Cihazı Satın Alma Sonrası Yaşanan Sorun

18 Ocak 2024 22:26

17/01/2024 tarihinde Widex marka işitme cihazı satın aldım. Ertesi gün, 18/01/2024 tarihinde, cihazın çalışmadığını fark ettim ve satın aldığım mağazaya geri götürdüm. Oradaki yetkililer cihazı servise göndereceklerini belirttiler. Bu durumdan dolayı cihazın iadesi veya sorunun çözümü için gerekli işlemleri başlatacağım.

29 Ocak 2024 22:43

17/01/2024 tarihinde widex marka işitme cihazı aldım bir gün sonra bozuldu aldığım mağazaya geri verdim servise gönderildi ve bugün elim ulaştı cihazda hiçbir değişiklik olmamış yarın ilk işim Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim şikayette bulunacağım ben cihazın değişimini istedim aynı bozuk cihazı tekrar geri getirdiler bu markayı hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim ayıp ya bu milletin özürlerinden para kazanıyorsunuz ve bu parayı çocuğunuza yediriyorsunuz nereden bulaştım bu markaya

19 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 12 saat sonra)
19 Ocak 2024 16:55

Ben cihazın değişimini istiyorum onarılan cihaz tekrardan arıza yapar onarılmış cihazı kesinlikle kabul etmiyorum. Ben bu cihazı sıfır olarak aldım sıfır bir cihaz bir günde bozulur mu akıl var mantık var. Şu anda mağdur durumdayım bundan dolayı önce aldığım mağazaya sonrada bu şirkete dava açacağım

22 Ocak 2024 08:28

Merhaba, Cihaza ait detaylı bilgi sahibi olmadığım için şu an sürecin ne şekilde ilerleyeceğini aktaramıyorum. Sizden mail olarak cihaza ait seri numarası vb bilgileri iletmenizi rica ederim. sağlıklı günler dilerim. Aysun

30 Ocak 2024 09:02
30 Ocak 2024 18:30

Cihazı aldığım bayinin bilgileri. Duyumex işitme cihazları Demet çimen demir. Diclekent Bulvarı tesisler girişi Battalgazi apartmanı. No: A1 Kayapınar Diyarbakır Cihazı aldığım bayinin bana dediği cihazın mikrofonu yerinden çıkmış tamirini yapıp geri göndermişler. Cihazı taktığımda ilk üç beş saniye gayet normal sonrasında ise sürekli dıııııııt sanki tren kornası gibi

30 Ocak 2024 18:33

Cihazın bilgilerini bayi aldı sadece cihaz elimde

01 Şubat 2024 10:07

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Lütfen cihazı genel merkez teknik servise 'Aysun Hanım'ın bilgisi dahilinde notu ile beraber, cihazın ne sorunu olduğunu' yazılı olarak iletmenizi rica ederim. inceleme sonrası size dönüş sağlayacağım. Sağlıklı günler dilerim. Aysun

Oytun sonuçtan çok memnun

Oytun
27 Ocak 2024 12:55
"Aysun hanıma özellikle teşekkür ediyorum."

Widex İşitme Cihazının Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

Emine
13 Mayıs 2025 16:21
Melda sonuçtan hiç memnun değil

Melda
12 Mayıs 2025 13:43