Selenay sonuçtan hiç memnun değil

Wiami Robot Süpürge Batarya Hatası

09 Ağustos 2024 13:51

Süpürgeyi aldıktan 5 ay sonra süpürürken kendini kapatmaya odayı tamamlamamaya başladı. Servise yolladığımızda ürünün üretimden kaynaklı kusuru olduğu için sıfır kapalı kutu yolladılar. Yeni süpürgede 5 ay sonra aynı oldu tekrar servise yolladık garantisi bittiği için ücret talep ettiler. Ürünlerinin kendi üretim kaynaklı problemi var, ama bunu kabul etmeyip sürekli piş değişim ücreti istiyorlar. 5 ayda hangi ürünün pili biter? Firma ürünün arkasında durmuyor. Pil değişimini istemedim tarafıma iade istedim ürünü 10 gündür kargo yapmadılar. Ürünümün bugün acilen kargolanmasını istiyorum.

Ömer
Ömer

Hocam ben de ilk aldığımda 6 ayda pil bitti. Garantiye yolladım pili değiştirdiler. Taktıkları pil ile evin tamamını temizleyemiyordu bile. 6 ay sonra o da bitti. Ben de internetten (Global Batarya Global Batarya Wiami Fx-11 Plus Akıllı Robot Süpürge Bataryası 14.4V 6400MAH Pil) aldım kendim taktım. Orijinal pilden daha dayanıklı çıktı 1.5 senedir kullanıyorum bir değişiklik olmadı. Taş gibi maşallah. (reklam gibi oldu ama benzeri özelliklerde kaliteli pil alın)

Selenay

Merhaba, bizde öyle yaptık. Firmadan bir sonuç alamadık ne yazık ki. Ürünü aldıktan sonra kapıdan çıkama kadar garanti sunuyorlar

Eda sonucu yetersiz buldu

Beko Sürekli Tekrarlayan Turbo Fırça Hatası

Eda
15 Nisan 2025 23:01
Beko Sürekli Tekrarlayan Turbo Fırça Hatası
Şencan sonuçtan çok memnun

Şencan
07 Şubat 2024 22:06
"Tefal marka robot süpürgem konusundaki sorunumu firma adına yakışır bir şekilde çözmüştür. Batarya garantisi 6 ay imiş fakat ürün garantisi 2 yıl olduğu ve dolmadığı için batarya değişimini ücretsiz kabul ettiler. Yetkililerine ilgilerinden ve ılımlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim."
Tefal Robot Süpürge Pişmanlığı!
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
03 Mart 2024 23:23