Süeda
26 Aralık 2023 14:38

Karşıyaka Çarşı şubesindeki Watsons'tan oje ve oje kurutucu aldım, aldığım ojenin üzerinde milky Pinky yazıyordu ve rengi pembe idi. Satın alım esnasında bana fiş verilmedi.

Ojenin üzerinde koruyucu veya ambalaj yoktu. Ojeyi denemek için de tester gibi bir şey yoktu. Bir gün sonra ojenin tamamen şeffaf olduğunu gördüğümde iade için gittim, prosedür gereği ojelerde iadenin kabul edilmediği söylendi. Buraya kadar sorun yok.

Başka bir oje almak için baktığımda D**** u. Adlı çalışan şahsa hangi ojenin renk verdiği konusunda soru sordum. Pembe oje tırnağa renk vermez gibi açık seçik bir yalan söyledi ve sesini yükseltti. Nude renkler yok mu? "Beyaz nasıl renk veriyor o zaman? " Diye sorduğumda resmen bana bağırarak "içinde Sedef var hanımefendi kireç beyazı o tabi renk verecek" dedi. Sonrasında elindeki ojeyi vurarak yerine bıraktı tavırlı bir şekilde. D**** u. Adlı şahıs hakkında işlem başlatılmasını ve ojemin değişiminin yapılmasını istiyorum. Tester yok, ve ojenin üzerinde milky Pinky yazıyor ve rengi pembe. Ben bundan ne anlayabilirim? Ojenin pembe olduğunu tabii ki.
D**** u. Adlı çalışan toz pembe ojelerin renk vermediği konusunda ısrar etti. Böyle bir şeyin gerçek olmadığını biliyoruz.

Evde 5 tane renksiz ojem ve parlatıcım zaten var. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, neden numara ve mailiniz var eğer kullanmayacaksanız? Düzenli bir şekilde Watsons'tan alışveriş yapıyorum. Lütfen geri dönüş yapın. Teşekkürler.

26 Aralık 2023 14:51 (Şikayetten 13 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 11:29
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
24 Haziran 2023 21:24
"Mağaza müdürü ertesi gün arayıp defalarca özür dilemişti, aradan zaman geçmesine rağmen müşteri temsilcisi tekrar arayıp defalarca özür dilemekle beraber ürünle ilgili fikirlerimi sorup, önem verip değerlendireceklerini belirtti. Watsons yönetimine teşekkürler ederim"
Ferda sonuçtan memnun değil

Ferda
10 Mayıs 2025 17:37

Beyaz
24 Haziran 2025 20:00
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
15 Ağustos 2024 22:53