Mustafa sonuçtan çok memnun

Warmhaus Sıfır Kombi Sürekli 07 Hatası Veriyor

Warmhaus Sıfır Kombi Sürekli 07 Hatası Veriyor
01 Mart 2024 09:00
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Süreç 7-8 gün sürüp çeşitli mağduriyetlere sebep olsa da nihayetinde sorun çözüldü. Teşekkür ediyoruz.”

Warmhaus Ewa 24 kombimiz takıldıktan ve servis tarafından devreye alındıktan sonra ilk çalıştırmamızdan itibaren yaklaşık 20-25 dakika çalıştıktan sonra '07' hatası vermektedir. Sıcaklığı 45 dereceye ayarlamama rağmen gösterge 60-70-80-90 derece civarında gidip gelmektedir. Bazen sıcaklık 35 dereceye kadar düşmektedir. Petekler zaman zaman ısınıp soğumaktadır. Sıcaklık 99 dereceye ulaştığında ise hata vererek kombi kapanmaktadır. Arıza kaydı oluşturmamıza rağmen henüz bir çözüm sağlanmış değildir. Evde soğuk nedeniyle oturamıyoruz. Sorunun acilen giderilmesini talep ediyorum.

01 Mart 2024 09:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

01 Mart 2024 19:08

Çiğdem Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Servis geldi. 5 dakika içerisinde kalibrasyon ayarı yaptı. Tekrar hata verirse tesisata baktırın dedi. Onlar ayrıldıktan 5 dakika sonra aynı problem tekrar etti. Hemen tesisatçıya ulaştım. Tesisatı inceledi ve hiçbir problem olmadığını, sorunun %99 ihtimalle kombinin pompasında olduğunu söyledi. Sonuç olarak kış günü mağduriyetimiz hala devam ediyor ve acil çözüm bekliyoruz.

01 Mart 2024 19:19

Şu anda durum bu şekilde. Ekranda 90 derece yazıyor, petekler buz gibi.

02 Mart 2024 21:06

İyi niyetiniz ve yardım çabalarınız için çok teşekkür ederim. Bugün servis iki defa geldi ve anakartı değiştirdi. Ancak bu sefer kombi başka hata kodları vermeye başladı. E07, E09 ve E21. Aşağıya çektiğim video ve fotoğrafları ekliyorum. Anladığım kadarıyla bütün hata kodları pompayı işaret ediyor. Şu anda en azından kombiyi ısınmak için kullanabiliyoruz ama zaman zaman hata veriyor. Bazen biz resetliyoruz bazen kendisi düzelip çalışmaya devam ediyor. Çözüm beklemeye devam ediyoruz.

08 Mart 2024 10:08

Mahmut

Sorun tam olarak hangi parçada çıktı bizim de aynı model kombi var arıza yapmadan girdiği bir kış yok şimdi de böyle yüksek ısı hatası veriyor.

Pompada imiş. Onu değiştirdikten sonra sorun çözüldü.

Kombim Petekleri Aşırı Isıtıyor, Servise Ulaşamıyorum

Vijdan
30 Ekim 13:25
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 12:36
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 13:12
Warmhaus Kombi Ve Servis Sorunları: Çözüm Bulunamıyor!