Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Yolculuk Kabusu: Sürekli Arızalanan Araç Ve Yetersiz Servis Hizmetleri

Serkan
14 Kasım 2024 21:23

6 Kasım 2024 tarihinde Almanya'ya gitmek üzere İstanbul'dan yola çıktım. Kapıkule sınırına yaklaşık 70 km kala araçta kaplumbağa işareti çıktı. Yol yardımı aradığımda, en yakın Büyükçekmece servisine aracı götürmem istendi. Servise vardığımda araca yeni yazılım atıldı, sorun giderildi, gidebilirsiniz dendi. Esas sorunlar bundan sonra başladı. Yaklaşık 1700 km yol aldıktan sonra Almanya Münih şehrine 40 km kala araç tekrar arızalandı. Aracı kapatıp açtıktan sonra kaplumbağa işareti söndü ve tekrar yola devam ettim. 25 km sonra tekrar kaplumbağa işareti ve sarı renk motor arıza lambası yandı. Yol yardım ekibini aradık, çekici geldi. Aracı Münih'te servise çektiler. Burada herhangi bir sorun görülmedi dendi, ertesi gün yeni yazılım attık, test edildi. Sıkıntı yok dediler. Yola çıktık, 60-70 km sonra tekrar aynı sorun yaşandı. Bu sefer çok beklememek için aracı kendimiz çekiciyle Karlsruhe şehrindeki yetkili servisine çektik. İki gün araç tekrar burada kaldı, sonrasında emisyon ayarlarında düzensizlik olduğunu söylediler. Ayarladık, test ettik, sorun çözüldü dendi, teslim ettiler. Türkiye'ye doğru yola çıktığımda yaklaşık 400-450 km sonra tekrar arıza, yani kaplumbağa işareti yandı. Yol yardım teknisyenle görüştürdü, sorunu anlattığımda bu şekilde sürmememi söyledi. Aracı uygun bir yere çektik, çekici beklemekteyiz. Lütfen bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim acil Türkiye'ye gitmem gerekiyor. Çocukların psikolojisi bozuldu, ikame araç bana verilsin, ben ülkeme dönmem lazım. Okullar açılacak, bir haftadır yollarda sürünüyoruz, artık yeter. Şu anda ıssız bir benzin istasyonunda -1 derecede beklemedeyiz. Tarafıma acil araç verilmesini ve verilen araçla Türkiye'ye gitmem gerek. Eşim de panik atak olduğu için uçak yolculuğu yapamıyor. Benim aracın da çekici ile çekilip sorunun giderilmesinden sonra ülkeme gönderilmesini talep ediyorum. Saygılarımla
Plaka: 34KSA887
Telefon: 0532********75
Serkan K******

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Volvo S90 Sürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Serkan
15 Kasım 2024 15:50
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X: Uzayan Servis Süreleri, İletişim Eksikliği Ve Çözülemeyen Arızalar!

Emrah
12 Eylül 09:14
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

İslam