Volkswagen Yeni Tiguan Life Paket Aracımda Sürekli Yazılım Sorunları Ve Güvenlik Tehlikesi

31 Ağustos 2024 16:5423.657

2024 yılı Mayıs ayında Tiguan Life paket aracımı aldım. Aldım ama almaz olaydım. Aldıktan 2 hafta sonra Line asistan hataları verdi. Servisi aradığımda yazılım kaynaklı olduğunu ve yazılım güncellemesi beklediklerini söylediler. Ama yazılım falan yok, gelmedi. Daha sonra Temmuz ayında ise park halinde olan araba çalışmadı. Yol yardımı aradım ve 45 dakika içinde geldiler. Sorun nedir diye sorduğumda yazılım kaynaklı olduğunu söylediler ve böyle bir durum ile karşılaşırsam arabayı kilitleyip 20-30 m uzaklaşıp 15 dakika beklememi söylediler. Çözüme bakar mısınız, şaka gibi. Tabi bu olayda 4-5 kez başıma geldi. Arabayı kilitleyip 15 dakika bekledim. Ama asıl büyük sorun bugün başıma geldi. E-5'te giderken araba birden çarpışma diye uyarı verip acil fren yaptı. Önümdeki araca minimum 50 metre mesafem vardı. Allah'tan arkamdan gelen bir araç yoktu, yoksa bir kaza olması kaçınılmazdı. Geçen sene eşim ve çocuklarım çok kötü bir trafik kazası geçirmiştik. Ağır tedaviler sonucu neredeyse toparlandık. Ama aracın bu ani fren durumu beni çok tedirgin etti. Tekrar yol yardımı aradım ve şikayet dosyası oluşturdum. Sonuç, geri dönüş bekliyoruz. Dişimizden tırnağımızdan artırıp sıfır araç alıyoruz. Sonuç, kötü bir araba. Açıkçası dava yoluna gitmek istiyorum. Dava yolunda nasıl ilerleneceği konusunda bilgi verebilecek biri var mıdır?

Yorumlar(12)

25 Aralık 2024 08:17

Merhabalar bende 2024 Tiguan aldım fakat aynı hatalar bende de var life paket komşumda Tiguan Elegance 2024var onda olmadığını söyledi çarpışma ve diğer her şeyi kapatmama rağmen park ederken ya da çıkarken küt diye ses geldi ve araba frenledi servis normal diyor araçta manevra frenleme asistanı var ve kapatılmıyor yakında yazılım gelecek ama multimedia ile alakalı diyor napacağım bilmiyorum satmakta çözüm değil başkasını uğraştıracağız yetkililer bu işe çare bulmalı böyle büyük marka bizi çaresiz bırakıyor saygılar selamlar

Levent
27 Eylül 2024 10:28

Merhaba yazılım geldi diyenler var sizi aradılar mı servis kemer takmadan çalıştırıyorlar diyor sizde de böyle mi oldu yazılım hakkında bilginiz var mı teşekkür ederim Yanıtla

Levent
23 Eylül 2024 15:15

Merhaba aynı araç alacam şikayetleriniz geçti mi servisler kullanıcı hatası gibi söylüyor yazılım geldi mi teşekkürler iyi günler

Ender
8 Eylül 2024 22:18

Yolda giderken aniden fren yapması çok kötü. Bende sadece asistan arıza ışıkları yanmıştı. Bu dediğiniz çok kötü bir sorun. Gözüm korktu, şimdi kullanırken korka korka kullanırım. 50 metre varken ani fren yapmaması lazım.

4 Eylül 2024 09:59

Merhaba, Benzer hataları alıyorum ve çözüm maalesef üretilmiyor / üretilemiyor. Ben de hukuksal bir süreç başlatacağım. Bu konuda çok muzdarip arkadaş var. Tüketici haklarının bizi koruduğu yönünde avukattan detay bilgi aldım. Gerekirse hep birlikte hareket ederiz. Selamlar

3 Eylül 2024 20:16

Ben de dün aynısını yaşadım. Servis yazilim güncellemesi beklediklerini söyledi.

3 Eylül 2024 00:34

2024 model 6cı ayda aldığım aracımda ben de bugün aynı sorunu yaşadım yazılımla ilgili sorun olduğu belli bende sizin yaptınızı yaptım aracım çalıştı 🤷🏼🤷🏼sorun yazılım da bence

Sıfır Tiguan’da Sürekli Asistan Arızası Ve Çözüm Sunulmaması

28 Ağustos 2025 15:2644.775

2024 model Volkswagen Tiguan R-Line aracımı Ağustos 2024’te Doğuş Oto Kartal’dan sıfır olarak satın aldım. Aracı aldığım...

4 Destek1 Yorum

Volkswagen Aldığıma Çok Pişmanım

9 Eylül 2024 19:4641.728

Bursa Arca Volkswagen bayiinden 2 Ağustos 2024 tarihinde sıfır life paket Tiguan satın aldım. Aracı aldıktan 3-4 gün kad...

9 Destek5 Yorum

11 Temmuz 2025 15:1822.018

06/06/2024 tarihinde Hatay ilinde yetkili bayiden 2024 model yeni Tiguan Life marka aracı sıfır olarak satın aldım. 28/0...

4 Destek3 Yorum

Mutlu
Volkswagen Kaza Anında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Volkswagen KazaAnında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Nihat
Volkswagen Tiguan Katlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Volkswagen TiguanKatlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Emre
Volkswagen i4 Pure 2025 Model Arızalı!

Volkswagen i4Pure 2025 Model Arızalı!

Erhan

Öne ÇıkanKonular