Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Troc Islık Sesi

07 Haziran 2024 10:46

2023 model T-Roc aracımızda, sizlerde olduğu gibi maalesef böyle bir sıkıntı yaşadık. Dün ön fren balataları değişti, disk temizlendi ama servisten çıktıktan sonra maalesef yine aynı ses devam etti. Gerçekten artık psikolojimiz bozuldu bu durumdan dolayı. Doğuş Otomotiv'e şikayette bulunduk, oradan da bir destek alamadık açıkçası. Tek umudumuz artık bir süre sonra belki kullandıkça kendiliğinden sesin gitmesi.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Anıl
Anıl

Bende de aynı sorun vardı servis disk ile fren arasına taş girmiş dedi

Ceren
Ceren

Merhaba 2023 model t Roc aracımızda aynı sorunu yaşıyoruz özellikle bayır yukarı bu ses daha da artıyor ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz nasıl çözüm buldunuz?

Kemal

Sorun çözüldü mü? Çözüldü ise nasıl çözüldü bilgi verebilir misiniz

Kemal

Gerçekten çok üzücü. Bende yeni duydum sesi. Bu hafta servise bırakacağım. Bir çözüm üretirlerse buradan bilgilendiriyor olurum.

Gizem
Gizem

Maalesef çözülmedi, bazı araçlarda bu gibi şikayetler varmış ve buna güncelleme gelecekmiş, ama ne zaman geleceği belli değilmiş, yani insanlarla sanki dalga geçiyorlar gerçekten, ve açıklamalarıda şu şekilde oluyor, şu an araçta bir sıkıntı yok sadece bu ses konforumuzu bozuyormuş, o yüzden beklemeliymişiz 😓

Ali
Ali

Fren diskiniz eğilmiş. Diski değiştirin ya da torna yaptırın frencide.

Volkswagen T-Roc'ta Kronik Cikleme Sesi Sorunu Ve Çözüm Arayışı

20 Ekim 2024 02:31