Hacı sonuçtan memnun değil

07 Temmuz 2024 13:30

2022 model Volkswagen T-Roc aracımı evime ve işime yakın olduğu için Ankara/Eskihisar servisine 30.000 km bakımı ve birkaç şikayetim (bunlardan en önemlisi araç hareket halindeyken soğutma suyunu kontrol edin uyarısı yaptı ve su eksiltmesi idi) için 24.06.2024 tarihinde servis sorumlusu K**** Bey'e teslim ettim. (Gerçi teslim süresinde bile teslim almaya tenezzül etmedi, şikayetlerinizi yukarıda arabayı teslim alan arkadaşlar yazıyorlar.) Aracımın garantiyi kapsayan arızalar dışında hepsi fazlasıyla şart koşularak yapıldı. (Onu ihmal etmiyorlar, sağ olsunlar merak etmeyin.) Hatta K**** Bey beni arayarak arka balataların bittiğini ve değiştirmezsem belki servisten çıkarken bile disklere zarar verirse aracım garanti dışı kalabileceğini söyleyerek onları bile değiştirdi. Bu servis beni 4 gün boyunca arıza tespiti yapıyoruz hikayesi ile ikame araç vermeden, rutin bakım yapıp benim aracımı serviste tuttu ve üstelik K**** Bey sağ olsun garanti ile ilgili yapılacak işlemlerde bunun emsalleri böyle diyerek beni geçiştirerek zor da olsa 4 günün sonunda aracımı (K**** Bey başka araca baktığı için başka arkadaş teslim etti, benim araç Volkswagen değildi galiba) paralı bakımlar yapılarak ve garantili şikayetler yapılmayarak teslim ettiler. Bu servisten, ilgisizlikten ve K**** Bey'den sonuna kadar şikayetçiyim.

Yorumlar (5)

Esat
Esat

Ben servise götürdüm servis bana dış kaynaklı olduğu için değişim yapmayacaklarını söyledi. Facebook gruplarında ücretsiz değişim yapan servisler olduğu yazıyor

Hacı

Garanti devam ediyorsa Doğuş Otomotiv servisleri çözüyor. Dış kaynaklı olan ne? Siz değiştirmediğiniz şeyleri servis garanti bitene kadar çözmek zorunda

Fatih

Ayna altındaki ledin verdiği değişik figür

Fatih

Merhaba bu arıza bende de var çözebildiniz mi

Evet tabii ki yanlış Doğuş Oto Konya yolu çözdü

26 Haziran 2024 13:58

Servis Sonrası Sürekli Arıza Ve Haksız Ücret İadesi Talebi

06 Ekim 2025 20:47
servis-sonrasi-surekli-ariza-ve-haksiz-ucret-iadesi-talebi-4.jpg
servis-sonrasi-surekli-ariza-ve-haksiz-ucret-iadesi-talebi-3.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Roc Çöptür, Sıfır Alınmasının Hiçbir Önemi Yoktur

17 Ekim 2023 16:38