Doğan sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 20:32

2016 model Volkswagen Polo 1.4 TDI dsg7 aracımı 47.000 km'de 2019 yılında Doğuş Otomotiv Esenyurt'tan aldım. Araç full servis bakımlıydı, ben de bu tarihe kadar yetkili servise götürdüm. Araç şu anda 112.500 km'de ve volan arızası mevcut. Araç şu anda yetkili serviste ve iyi niyet garantisi dışında kalmış. Bunu Doğuş Otomotiv Genel Müdürlüğü demiş. Ben bunu kurumsal, köklü bir Volkswagen distribütörüne yakıştıramadım. Bir daha da Volkswagen, Audi, Seat, Skoda aracı almayı düşünmüyorum. Daha yolun başındayız, 112.500 km'de dsg7 arızası olur mu? Yazıklar olsun. Ayrıca Kocaeli ark oto'da aracımın bakımlarını yaptırmıştım, hortumu takmayı unutmuşlar, başımıza gelmedik kalmadı ve sonunda aracımı Adapazarı otokur yetkili servise götürdüm. Orada kaputu ustalar açtığında fark ettiler. Hava hortumunun takılı olmadığını ben de resimledim. Lakin yıllarca yetkili servise götürdüm. 2023 yağ bakımımda Ardahan'daydım, mecbur kaldım. En yakın yetkili servis 400 km'değdi. Neymiş efendim, Doğuş Otomotiv iyi niyeti kabul etmemiş. Yazıklar olsun sizlere güvenip de Volkswagen aldığım için.

04 Haziran 2024 00:27

Volkswagen Kocaeli ark otoda 2016 Polo TDİ aracıma montaj yapılan balatayı sizlerle paylaşayım orijinal parçada bu şekilde olmamalı bence demek ki kalitesizmiş ayrıca disklerde sıfır takıldığı halde durum görselde mevcuttur sanayi ye gitsen kurumsal değiller güven vermiyor Kurumsal yetkili firmaya gitsen sonuç görselde ortada

Ek

Volkswagen Polo'da Erken Yakıt Pompası Arızası Ve Destek Eksikliği

08 Eylül 2025 17:33
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen 2021 Caddy Turbo Arızası

Ramazan
07 Ağustos 2023 22:05
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Polo'da Beklenmedik Yüksek Masraflar Ve Güven Kaybı

19 Kasım 2024 13:38

Volkswagen 6 Ayda 4 Servis Hüsranı!

20 Aralık 2023 11:11
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil