Sıfır Kilometre Volkswagen Golf'te Sürekli Çalışmama Sorunu ve Yağ Eksiltme Problemi

02 Ekim 2024 21:34

09.08.2024 tarihinde Volkswagen özön otomotivden sıfır 2024 model Golf aldım. Aracımda kısa bir süre sonra çalışmama sorunu ortaya çıktı. Bazı zamanlar zamanı belli olmaksızın araç marşa basınca çalışmıyor, 10-15 dakika bekledikten sonra çalışıyordu. Bunu servise ilettik ve araç 2 defa servise girdi, onların ve bizim kayıtlarımızda mevcut. Bize sürekli güncelleme bekliyoruz dendi ancak son servisten çıkışından sonra da araç zamanı belli olmaksızın çalışmama sorunu yaşatmaya devam ediyor ve hala güncelleme bekliyoruz deniyor. 2013 model 200.000 km deki 2. Aracım tek kontakta çalışıyor ancak sıfır km aldığım araç maalesef çalışmıyor. Bunun getirdiği çekince ve mağduriyeti sizlerle paylaşmak istiyorum. Firma kurumsal kimliğine güveniyorsa manevi tazminat isteğim olmaksızın araç değişimi talep ediyorum. Ayrıca 2. Servise girişte araç yağ eksilmişti, tamamlandı ancak sebebi bize söylenmedi, hala eksiltiyor. Madem sorunlu bir araç bunu neden satıp insanların ulaşım hakkına kastediyorsunuz? 1.620.000₺ alıp üstüne bir de rezil etmek sizin kurumsal hizmet anlayışıyla eşleşiyor mu?

04 Ekim 2024 21:46

Firma geri dönüş yaptı, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Volkswagen grubundan sıfır araç almak isteyen okurlar yaşadıklarımızı göz önünde bulundurup hareket ederlerse onlar açısından iyi olur. Bizde süreci yargıya taşıyıp araca verdiğimiz para karşılığında rezil olacağız.

İsa
İsa

Merhaba Mehmet bey, Ben de 2024 Ağustos ayında Hatay Volkswagen bayisinde sıfır 2024 model Golf style paket araç aldım. Aracımda sizin bahsettiğiniz gibi 2-3 defa çalışmama problemi yaşadım. Arabaya binip start engine tuşuna basıyordum fakat araç marş almıyordu. Çağrı merkezini aradım, araçtan uzaklaşmamı 5-10 dakika sonra binmemi ve bu şekilde problemin çözüleceğini söylediler. Denedim oldu, servise gösterdim somut bir neden söyleyemedi. Ayrıca benim aracımda sürekli yağ eksiltti. Yani alıyacağınız tamamen aynı problemleri yaşadık. Sizde son durum ne oldu? Bu problemlerden dolayı bizde aracı iade etmek istiyoruz. Sizin yaşadığınız durumu öğrenirsek bizde ona göre adımlarımızı atabiliriz. Şimdiden teşekkür ederim.

Mehmed

Süreç başlatmadık kaderimize teslim olduk 2 milyona yakın parayı verip rezil olduk. 15 gün sonra güncelleme için arayacaklardı hesapta, 4 ay oldu ses yok. Yasal süreç aylar sürüyor onunla uğraşmak istemiyoruz. Geçen gün tam 30 dakika araç çalışmadı

Ümit
Ümit

Mehmed Bey, son durum nedir? Benzer sorunlar Golf8 aracımda mevcut yasal süreci başlattınız mı? Teşekkürler.

Volkswagen Golf Aracımın Sorunu Çözülmüyor

18 Mart 2025 17:07
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
28 Nisan 2025 10:43