Aybegüm
02 Aralık 2024 21:01

2024 model Golf 8.5 arabam var. Araba ilk haftadan arıza uyarıları vermekte. Motor arızası akü arızası, marş basmıyor. Sürekli arıza. Servise götürüyoruz sürekli yazılım gelecek diye oyalanıyoruz. Arabam 3000de 850-900 km sini servise getirip götürmekle yaptım. Harcadığım zamanın masrafın yolda kalmalarımı söylemiyorum. Golf 8.5 hibrit modeli sorunlu. Sürekli yolda kalıyoruz. Mağdur oluyoruz. Şehirler arasında yolda kalıyorum. Arabanın ne zaman arıza yapıp çalışmayacağı belli olmuyor. 4 aydır sıfır araba benimle araba 10 kez arıza yapıp çalışmadı. Sıfır araba bu kadar arıza mı verir. Yolda mı bırakır insanı. Ve hala arabasındaki sorunu duymazdan gelip insanları mağdur ediyor

Tayfun
Tayfun

2025 mart ayına gireceğiz hala sorunlar var arabanın 6 ayı doldu satacağım artık yeter karda kışta perişan olduk.

Cansu
Cansu

Aynı sıkıntıların yanı sıra arabanın çalışmama sorunu yaşıyoruz. 3 kere servise gittik. Aynı şekilde yazılım bekleyin dediler. Emniyet kemeri takmadan çalıştırdığınızda marş basmıyor. Avrupa güvenlik standartlarından dolayı dediler. Ama insanlık hali emniyet kemeri takmadan start stop tuşuna basıyoruz. Araba kendini kitliyor çalışmıyor. Araçtan çıkıp uzaklaşmadan ve 5-15 dakika arası beklemeden tekrar çalışmıyor. Uyku moduna alıyormuş. Yersen!

Halit
Halit

Bende aracı ağustos ayında aldım her bindiğimde çalışacakmış endişesi yaşıyorum servis yazılım bekliyoruz diyor

Enes sonuçtan memnun değil

21 Ocak 2025 17:06
Golf 8.5 Model Araçta Sürekli Sorunlar Yaşıyorum
Berkin sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 21:33

Volkswagen Golf Sıfır Arıza