İnan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar ve Müşteri Mağduriyeti

Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar ve Müşteri Mağduriyeti
07 Aralık 2024 02:18

Çetintaş marka ikili set üstü ocağımdan gaz kokusu geliyordu. Eskişehir'de Volkan Soğutma adlı servise bildirdim. Ocağımı götürüp 'yapıldı' diyerek geri getirdiler, ancak koku devam ediyordu. Bunun üzerine servisi tekrar aradım. Tekrar aldılar, geri getirdiklerinde evde olmadığım için bırakmalarını, benim takacağımı söyledim. Fakat ocak bağlantı yeri tutmuyordu. Tekrar ocağı getiren elemanın numarasını aradım. Gelip bakınca benim takarken bağlantı yerini bozduğumu, dirseğin değişmesi gerektiğini söyledi. Ücret sorduğumda 400₺ servis ve 200₺ parça için toplam 600₺ istedi. Ben de ücretin fazla olduğunu ve yapmamasını söyledim. Servis gittikten sonra ocağın düğmelerinin tam oturtulmadan yukarıda kalarak yollandığını gördüm. Tekrar Volkan Soğutma'nın ana hattını aradım. Telefona çıkan bayan arkadaş gayet ilgili bir şekilde dinleyerek, tekrar aldıracağını, kaç gündür zaten mağdur olduğumu, ocağın garantisi olduğu için ücret ödemeden servisin yapıp yollayacağını söyledi. Sonrasında benden para isteyen servis elemanı tekrar ocağı almaya geldi. Ertesi gün servis bölümünün ana yetkilisi beni aradı. Ocağın dirsek kısmıyla birlikte onunla bağlantılı olan borusunun da değişmesi gerektiğini ve ücret olarak 600₺ ödemem gerektiğini söyledi. Ben de sadece dirseğin ağız kısmının bozulduğunu, boruda bir şey olmadığını söyledim. (Servis elemanına para verseydim aynı işlemi yapacaktı.) Bunun üzerine kendilerinin inceleyip bunun da değişmesi gerektiğini, yoksa sağlıklı olmayacağını söyledi. Ben de haksız olarak istedikleri bu ücreti ödemek istemediğim için, 'Siz ocağa değmeden geri yollayın, aynı şekilde yapmayın, sadece düğmelerini eski haline getirin. Diğer tarafları dursun.' dedim. Servisteki yetkili olan arkadaş bana, 'Abi hoparlör açık, buradaki arkadaşlar gülüyorlar, değmeden nasıl yapacağız?' diye kendince dalga geçmeye çalışarak lakayıt bir şekilde cevap verdi. Bu firma aynı zamanda Kumtel servisi. Daha önceden de Kumtel marka fırınımın ön cam ayarlarını yapmak için servise aldıklarında, servisin başındaki aynı şahıs bana fırınımın içinde de bir sıkıntı olduğunu söylemiş ve benden yüksek bir ücret talep etmişti. Ben de cam ayarından başka şikayetim olmadığını, böyle bir şeyin nereden çıktığını sordum. Bana, 'Şimdi çok gerekli değil ama ileride sorun yaratır.' gibi bir şey söyledi. Ben de gerekli olmadığını söyledim ve kaç senedir bir sorun yok. Aldığımız ürünlerin arkasındaki servis elemanlarının bizi yanıltma şeklindeki yaklaşımları, marka adına büyük bir kayıp.

Neşe
15 Ekim 2024 01:53

02 Ekim 2023 21:06
Çetintaş Beyaz Eşya Ocak Ve Servisinden Şikayetçiyim
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
30 Eylül 2024 20:12
Kumtel Ocak Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Luxell Set Üstü Ocak Bağlantı Hatası Ve Ek Ücret Talebi

Cemil