Vodafone Pay İstanbul Kart Yükleme Sorunu

Vodafone Pay İstanbul Kart Yükleme Sorunu
23 Eylül 2024 08:27530

Vodafone Pay İstanbul kart sorunu. Sürekli bu sorunu yaşıyorum bir hafta düzgünse bir gün sorun var. Bir işi düzgün yapamıyorsunuz. Otobüs içinde rezil ediyorsunuz insanları. Sonra Vodafone Pay kullanın diye mesaj atıyorsunuz. Bizi rezil edecekseniz mesaja atmayın en azından. Hata ekranı ektedir.

26 Eylül 2024 01:45

Vodafone, Vodafone pay deki paramı gasp etti. Ulaşım kartıma yükleme yaptırmıyor. Paramı geri de göndermiyor. Başka bir yere aktarmam da izin vermiyor. Bildiğiniz gasp ettiler. Bu usulsüz ve kanunsuz uygulamayı hangi cesaretle uyguluyorlar! Üstelik BDDK da bunları denetlemiyor.

23 Eylül 2024 09:12

Vodafone pay hesabıma kredi kartı ile para yükledim ve o parayı geri kredi kartıma da gönderemiyorum. İstanbul karta da yükleyemiyorum. İbb uygulamasından yükledim sorunsuz. Vodafone pay halen yüklemiyor. Ne ile yararsınız anlamadım! Paramda Vodafone pay de kaldı. Ya başka param olmasaydı! Siz nasıl hizmet veriyorsunuz? Yazıklar olsun size. Reklamlarda Show yapın ama uygulamada sıfır!

23 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 14:14

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 17:45

Sorunun sebebi ve çözümü buradan da yazabilirsiniz. Malum müsait değilken telefona bakamıyoruz. Derste olabiliyoruz, işte olabiliyoruz, uyuyabiliyorum, başka ihtiyaçlar için telefona bakamayabiliyorsunuz ya! O yüzden sebebini ve çözümü burda yazsanız herkes öğrenmiş olur! Ama yaşanan sorunu çözecek bir öneriniz olmadığı için sadece karttaki parayı kredi kartınıza iade edelim demekten başka bir çözümünü olmadığı için buradan yazmıyorsunuz! İstanbul kartta neden bu hata alınıyor yazarsanız sevinirim...

24 Eylül 2024 02:23

30 saati geçti sorun halen devam ediyor. 24 Eylül 2024 Saat 02:15 itibari ile halen hata mesajı alıyorum. Hesaptaki paramı sonu 0010 olan kredi kartıma geri iade edin. Bu kredi kartı ile para yükledim aynı karta iade talep ediyorum. Benim paramı iade edin. Böyle giderse Vodafone Pay uygulamasını kullanmam, telefonumdan da silerim.

25 Eylül 2024 03:35

Halen işlem yapamıyorum. İçeride 500 TL param var iade de yapmıyorlar. Bildiğiniz paramı gasp ettiler. BDDK bunlara nasıl izin veriyor.

26 Eylül 2024 01:21

Şikayet var üzerinden BDDK ya sizi şikayet ettim ve sizleri denetlemedikleri için kredi kartından yüklediğim parayı aynı kredi kartına geri göndermeme izin vermediğiniz ve Vodafone pay uygulamasında aynı karta geri iade için böyle bir buton ya da seçenek olmadığı için sizi denetlemedikleri içinde ayrıca şikayette bulundum. Buradan sonuç alamazsam devletim üzerinden hem sizi hem de BDDK yı ilgili cb denetleme kurumlarına ve ticaret Bakanlığına şikayet edeceğim.

26 Eylül 2024 01:40

Benim paramı hepten gasp ettiniz. 500 liramı Başka yerde aktarmam izin vermiyorsunuz. Resim ektedir. Ulaşım kartıma bakiye yükleyemiyorum. Hata veriyor. Borcum yok. Gecikmede ürünüm yok. Paramı geri kredi kartıma da aktarmıyorsunuz. Bu kadar kanunsuzluk nedir? Alenen paramı gasp ettiniz.

26 Eylül 2024 05:21

İstanbul kart uygulaması üzerinden yükleme yapayım dedim gelen mesaja bak. Paramı harcatmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Para benim. Hiçbir yere borcum yok Gecikmem bile yok. Paramı nasıl gasp edersiniz. Resimlere bakın Vodafone pay de var olan paramı dilediğim gibi harcayamıyorum. Ne ulaşım Kart ne de çoğu sitede kullanamıyorum. İstanbul kart uygulamasında da kullanamıyorum.

Esma
Esma
26 Eylül 2024 23:14

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve bir muhatap bulamadım

Vodafone PAY'den Kayıtlı Olan İstanbul Kart Para Yüklenmiyor

Sevhan
6 Aralık 2023 16:16828

Vodafone müşteri hizmetleri numarası ile yüz yüze konuşmak imkansız. Sürekli tobi denen hiçbir şeye cevap bulamayan diji...

Vodafone Pay Kart Blokesi İle Mağduriyet

Hüseyin
Hüseyin
Vodafone Pay
17 Ocak 2025 17:54786

Vodafone Pay den İstanbulkart yüklemesi yaparken Vodafone Pay kartımın durduk yere bloke edildiğine dair SMS geldi. Şika...

Vodafone Pay Kart Blokesi İle Mağduriyet
1 Destek

Vodafone Pay İle Bakiye Kullanamama Sorunu

19 Ocak 2025 22:211.315

Burada şikayet oluşturmak istemiyordum ama bir çözüm bulunamadı. Vodafone Pay anında bakiye aktarıyoruz, faturamıza işli...

1 Yorum

Tümünü Gör
750 TL Vodafone Pay Kodu Geçersiz

750 TL Vodafone PayKodu Geçersiz

Aysel
Vodafone Pay Şifre Sorunu

Vodafone Pay ŞifreSorunu

Songul
Vodafone Pay Faturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone Pay FaturanaYansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone Pay Fazla Ücret Aldı

Vodafone Pay FazlaÜcret Aldı

Zeynep
Vodafone Pay %10 İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Vodafone Pay %10 İadeKampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Akif
Vodafone Pay Haksız Ücret İade Talebi!

Vodafone Pay HaksızÜcret İade Talebi!

Derya

Öne ÇıkanKonular