Defne sonuçtan hiç memnun değil

Defne
07 Ocak 2024 13:05

Vivo y21 marka bir telefonum var. Telefonun arkası cam. Camın altındaki kaplaması telefonun kendi ısınması yüzünden kabardı. Telefonumun daha garantisi vardı ben de bu yüzden garantiye gönderdim. Yaklaşık 2 gün sonra bana geri dönüş yaptılar ve bunu tamir etmek için arka camını açmaya çalışırken kırılma ihtimali var fakat garanti bu kırılmayı kapsamıyor eğer ki bir kırılma yaşanırsa siz karşılayacaksınız diye söylendi. Ben de bunun üstüne onaylamadığımı beyan ettim. Telefonumun tekrardan bana geri dönüşünün yapılmasını talep ettim. Bu tüm süreçler yaklaşık 3 hafta dan fazla sürdü. Telefonun bana geri geldiğinde arka kapak açılmış içerisindeki tüm aksan gözüken bir şekilde geri gönderildi. Bunun üzerine hem vivo'nın teknik servisini hem telefonu aldığım yer olan Turkcell'in müşteri hizmetlerine hem de farklı birkaç yere şikayetimi belirttim. Sonrasına vivo'dan ben geri arandım ve bana eğer ki 2000 liraya yakın bir para verirsem arka kapağının yapılabileceğini söylediler. Fakat bunu kabul etmedim çünkü ben telefonu gönderdiğimde sadece camın altından bir kabarma vardı hiçbir şekilde çatlak kırık veya iç aksanı gözükür bir şekilde göndermemiştim. Telefon şu anda kullanılabilir bir halde değil. Bu yaşananlar ekimin sonuna doğru oldu fakat hala bir çözüm yolu sunulmadı. Telefonu alırken hiçbir sorun yaşanmıyor fakat telefonda bir sıkıntı çıktığında hiçbir muhatap bulunamıyor. Bu sadece insanları mağdur etmektir. Hukuki yollarda hakkımı arayacağım

Defne
13 Ocak 2024 13:44

Genpa tarafından 19.10.2023 tarihinden telefona hiçbir işlem uygulanmadığına dair mail atılmış ve telefonun fotoğrafları gönderilmiştir. Fotoğraflardan da telefonun açıldığı belli olmaktadır. Buna rağmen şikayetimin üstünden 6 gün geçmiş ve hala bir geri dönüş yapılmamıştır.

Vivo Y17s Telefonun Ekran Sorunu Ve Garanti Problemleri

Melike
13 Mart 20:54
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
20 Eylül 2023 22:40