Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 09:34

Evimi tadilat yaptırdım ve tüm ihtiyaçlarımda tercihim Vitra oldu. 42 parça Vitra ürünü aldım.
1. Vitra memoria memoria çanak lavabo oval, 75X47 cm tek
armatür delikli, su taşma deliksiz, clean, mat siyah- ürününü bayisinde önerisi ile tercih ettim. Özellikle siyah olduğunu su izi bırakıp bırakmayacağını ısrarla sormamıza rağmen bayi üründe clean özelliği olduğunu asla böyle bir sorun ile karşılaşmayacağımızı söyledi. İlk kullanmaya başladığımızda söylenenin aksine su lekesi bıraktığını gördük. Bayi ve firma ile iletişime geçmemize rağmen sorunumuz çözülmedi ve bize kullanıcı hatası olduğu söylendi.
2. Vitra suit suit lavabo bataryası yandan - yüksek, krom-
A42765 ürününü genel lavaboya taktık. Ürün açma-kapama kolu tarafından ilk kullanımda su sızdırmaya başladı. Vitra yetkili servisini çağırdığımızda ürün içinde bir parçanın sorunlu olduğu ve parçanın talep edilmesi gerektiğini söyledi. 2 aydır parçanın gelmesini bekliyorum. Vitra genel merkezi ile görüşmeme rağmen hala sorunum çözülmüyor.
Güvenerek tercih ettiğimiz markada yaşadığımız bu iki sorun bizi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Yerli ve bilinen marka diye tercih ettiğimize pişman olduk. Vitra markası satış gerçekleşene kadar yanınızda ama sorunlarınızı çözmekte aynı hassasiyeti göstermiyorlar.

14 Eylül 2024 09:45 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
10 Ağustos 2025 12:53
Serenat sonuçtan memnun değil

Serenat
26 Mart 2024 17:46
Enis sonuçtan çok memnun

Vitra Arızalı Mal Yetersiz Servis

27 Ekim 2023 13:44
"Müşteri temsilcileri hızlı bir şekilde sorunumuz ile ilgilendi. Sorunun tuvalet taşı montajı yapıldığında çözüleceğine dair Gaziemir servisi garanti verdi ve bizzat İlgileneceklerini söylediler. Teşekkürler..."
Vitra Arızalı Mal Yetersiz Servis

Vitra'nın Üretim Hatalı Ürünle Mağdur Etmesi!

Nazan
09 Temmuz 2024 22:01
Vitra'nın Üretim Hatalı Ürünle Mağdur Etmesi!
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
20 Eylül 2024 14:11