Lokman sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 09:46
Lokman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayeti bildirdikten hemen sonra Firma yetkilisi Çağlar Bey aradı, artık üretilmeyen sıkıntılı parçaların yerine yeni ürünleri adresime gönderdi. Firmayı ürünlerinin arkasında durdukları ve müşteri memnuniyetini önemsedikleri için kutluyorum. Değişen parçalardan sonra şimdilik herhangi bir sorun gözükmüyor. Umarım uzun süredir çektiğimiz sıkıntıları bir daha yaşamayız. Firma yetkilisi Çağlar Bey’e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Merhabalar, satın aldığımız sıfır dairede müteahhit tarafından 3 adet Visam Slim 80 marka gömme rezervuar takılmış. Flatör sürekli takılı kalıyor ve doldurma işlemini gerçekleştirmiyor. İlk aylarda biri ara sıra öyle oluyordu ama 6 aydır diğer ikisinde de bu sorun çıktı. Çocuk odasındaki klozet aylardır tüm parçaları sökülmüş vaziyette duruyor. Ön kapağı açıp flatör su bağlanma yerine el ile dokununca şamandıra düşüyor ve su almaya başlıyor. Ancak Elle müdahale edince çalışıyor (ekteki videoda görüleceği gibi). Birçok kez söküp kontrol edip tekrar taktım ama bir iki denemeden sonra gene aynı arıza tekrarlanıyor. Bu modelde kronik bir sorun olduğu kesin. Çünkü diğer iki klozetimde de durum aynı.
Evde bulunan üç çocuğa bunu anlatmak bir dert ama eve gelen her misafire önce tuvalette sifonu nasıl kullanacağını anlatmak ayrı bir dert. Ayıptır söylemesi bir misafirim tuvaletini yaptıktan sonra suyu dolduramadığı için yarım saat tuvaletten çıkamadı utancından. Biz de tabi ki yerin dibine giriyoruz sürekli bu durum karşısında. Her girenin arkasından tuvalete girip kapağını söküp içteki parçalara dokunup şamandırayı çalıştırmak, bununla uğraşmak insanı hem yoruyor, hem sinir ediyor. Daha önceki evimizde yaklaşık 10 yıl başka bir marka klozet kullandık hiç öyle bir durumla karşılaşmadık. Gördüğüm kadarıyla bu durum bir üretim hatası gibi duruyor. Böyle bir markanın böyle bir sorunla anılması pek hoş bir durum değil.

Sayın Firma Yetkilileri/Müşteri Hizmetleri, lütfen ilgilenin. Nihai bir çözüm bekliyoruz. Benimle iletişime geçip mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini istiyorum.

12 Aralık 2024 10:00

Müslüm
Müslüm

Bu parçadan lazım

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
21 Ağustos 2024 11:52
"Hafta sonu yayımlanan mesajım için hemen pazartesi sabah saatlerinde Satış Sonrası Hizmet Sorumlusu Sayın Çağlar bey tarafından arandım. Hiç lafı uzatmadan (yok ne zaman aldınız, yok faturası var mı, yok garanti kapsamına girermi, yok garanti süresi geçmiş mi gibi ayrıntılara girmeden) ürünlerinin arkasında durarak, tamamen çözüm odaklı, müşteri memnuniyeti odaklı marka imajına yakışacak şekilde ve etkili iletişim becerisi ile birlikte gerekenin yapılacağını belirtti ve aynı gün işlem gerçekleştirilerek sorunum çözüldü. Buradan kendisine ve gıyabında firmaya teşekkürlerimi sunuyorum..."
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
25 Ocak 2025 18:52
"Firmaya teşekkür ederim yardımcı oldukları için."
Koray sonuçtan çok memnun

Koray
26 Aralık 2023 23:20
"Visam yetkilisi arayıp, konuyla ilgilendi. Markaya ve temsilcilerine teşekkür ederim."